Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιγάντια αστυνομική επιχείρηση για τελικό χωρίς επεισόδια

Γιγάντια αστυνομική επιχείρηση για τελικό χωρίς επεισόδια

Περίπου 4.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται σε υπηρεσία από τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Λεκανοπέδιο της Αττικής με αποστολή την ομαλή άφιξη και αποχώρηση των εκδρομέων οπαδών του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Η ΕΛ.ΑΣ έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και έχει οργανώσει μια τεράστια επιχείρηση προκειμένου να αποφευχθούν τυχών επεισόδια, αφού ως γνωστό, η κάθοδος των περίπου 22.000 φίλων του «Δικεφάλου», έχει σημάνει συναγερμό.

Περίπου 4.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται σε υπηρεσία από τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Λεκανοπέδιο της Αττικής με αποστολή την ομαλή άφιξη και αποχώρηση των εκδρομέων οπαδών του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και έχει οργανώσει μια τεράστια επιχείρηση προκειμένου να αποφευχθούν τυχών επεισόδια, αφού ως γνωστό, η κάθοδος των περίπου 22.000 φίλων του «Δικεφάλου», έχει σημάνει συναγερμό.

Η μεγάλη μάζα που θα μετακινηθεί με τα πούλμαν των Συνδέσμων θα συγκεντρωθούν στα διόδια Αφιδνών και από εκεί θα αναχωρούν ανά 20 με προορισμό τον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Περιμετρικά του ΟΑΚΑ θα υπάρχουν τρεις ζώνες ελέγχου, όπου θα γίνονται εξονυχιστικοί σωματικοί έλεγχοι σε κάθε οπαδό στην προσπάθεια να μην περάσουν μέσα στο γήπεδο, αντικείμενα που μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε τυχών επεισόδια.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα προσεγγίσουν το ΟΑΚΑ από τον σταθμό του ΗΣΑΠ, ενώ εκείνοι του ΠΑΟΚ από την πλευρά της Λεωφόρου Κηφισίας.

Αυξημένη παρουσία αστυνομικών θα υπάρχει στην Ομόνοια και ειδικά στις αρχές της Πειραιώς, δηλαδή κοντά στον Σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, ο οποίος θα παραμείνει κλειστός.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι η ρητή εντολή από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ προς τα όργανα της τάξης είναι να αποφευχθεί η οποιαδήποτε επαφή ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, ενώ μέτρα έχουν προβλεφθεί και για τα σημεία όπου εικάζεται ότι μπορεί να υπάρξουν «μπλόκα» και από οπαδούς άλλων ομάδων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024