Πέμπτη 16 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και ΜΑΤ, ένταση και στο ΟΑΚΑ

Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και ΜΑΤ, ένταση και στο ΟΑΚΑ

Συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και τις δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο του Καραϊσκάκη. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα. Δεκάδες σπασμένα αυτοκίνητα. Ένταση και στο ΟΑΚΑ με τους οπαδούς της ΑΕΚ να φωνάζουν συνθήματα κατά του προέδρου Αδαμίδη, ενώ υπήρξαν και συμπλοκές με τα ΜΑΤ στις εξέδρες.
- Τη στήριξη του κόσμου ζήτησε ο Μπάντοβιτς

Συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και τις δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο του Καραϊσκάκη. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Κατά την δεκάλεπτη διακοπή, οπαδοί του Ολυμπιακού βγήκαν έξω από το γήπεδο καθώς η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική και έκεί, υπήρξε νέα ένταση με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, τη στιγμή που ορισμένοι ανεγκέφαλοι έσπασαν αυτοκίνητα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί φίλοι των γηπεδούχων, οι οποίοι συνόδευαν τα παιδιά τους, να αποχωρήσουν από το γήπεδο οριστικά.

Για να ηρεμήσει η κατάσταση χρειάστηκε και η επέμβαση του γενικού διευθυντή του Ολυμπιακού κ. Χρυσικόπουλος, ο οποίος κατέβηκε από τα επίσημα και ζήτησε από τα ΜΑΤ να οπισθοχωρήσουν μερικά μέτρα ώστε να μην συνεχίσουν να προκαλούνται οι οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» με τους οποίους υπήρχε η διαμάχη, κάτι το οποίο έγινε και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Πάντως, κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους, υπήρξαν πληροφορίες ότι υπήρξαν τραυματίες οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Μώραλης: «Δεν έχω πλήρη εικόνα»

Τα σοβαρά επεισόδια, που έλαβαν χώρα έξω από το Καραϊσκάκη μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών δυνάμεων κλήθηκε να σχολιάσει ο Γιάννης Μώραλης, μετά την λήξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Αρης.

Ωστόσο, ο διευθυντής επικοινωνίας των «ερυθρολεύκων» δεν ήταν σε θέση να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, τονίζοντας πως ούτε ο ίδιος έχει πλήρη εικόνα, ενώ δήλωσε πως έχουν τραυματιστεί δύο αστυνομικοί.

Στον Ολυμπιακό πάντως εκφράζουν παράπονα για την στάση της αστυνομίας, θεωρώντας πως ήταν άστοχη η εκτεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων.

«Δεν έχω ακόμα πλήρη εικόνα. Υπήρξε μια αψιμαχία των ΜΑΤ με ομάδα οπαδών και  έγινε  εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων. Δεν έγινε κάτι εντός αγωνιστικού χώρου, εκτός από τα χημικά που προέρχονταν από τον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου. Πρέπει να δούμε τι συνέβη και πως θα το ξεπεράσουμε στο μέλλον. Δεν έχω πλήρη εικόνα, ξέρω για δυο αστυνομικούς τραυματίες, υλικές ζημιές» δήλωσε ο Γιάννης Μώραλης.

Ένταση και στο ΟΑΚΑ

Ένταση υπήρξε και στο ΟΑΚΑ καθώς στο δεύτερο ημίχρονο (με την είσοδο του Σκόκο στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή) ορισμένοι οπαδοί της ΑΕΚ φώναξαν κάποια συνθήματα κατά της διοίκησης και του κ. Σταύρου Αδαμίδη, με ορισμένους άλλους να αντιδρούν. Μάλιστα οι συγκεκριμένοι οπαδοί μπήκαν στο ταρτάν του γηπέδου και κινήθηκαν απειλητικά προς τα επίσημα όπου βρισκόταν ο πρόεδρος της Ένωσης, με τα ΜΑΤ να προλαβαίνουν τα χειρότερα.

Οι οπαδοί τη ΑΕΚ ανέβηκαν ξανά στην εξέδρα και προσπάθησαν να φτάσουν στα επίσημα πηδώντας πάνω από τα διαχωριστικά των θυρών κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια με τις δυνάμεις του ΜΑΤ που και πάλι βρέθηκαν στον δρόμο τους. Μάλιστα, ο αγώνας διακόπηκε για λίγα λεπτά, καθώς τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και στα ΜΑΤ έπαιρναν διαστάσεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οι 10 πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο: Πέμπτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του αμερικανικού περιοδικού Forbes, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι πολύ ψηλά στη λίστα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 16 Μαϊου 2024