Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟ για το «διπλό» με Οντένσε και να ρίξει... το(ν) Κάστρο

ΠΑΟ για το «διπλό» με Οντένσε και να ρίξει… το(ν) Κάστρο

Ο Παναθηναϊκός φοράει απόψε (21:00, novasports2) το ευρωπαϊκό κοστούμι του με στόχο το θετικό αποτέλεσμα στη Δανία κόντρα στην Οντένσε που θα του δώσει προβάδισμα (εν όψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ) για πρόκριση από τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Η πρόκριση αποτελεί μονόδρομο για τους «πράσινους» που παίζουν... όλη τη χρονιά, αφού το κίνητρο για την είσοδο στα πλέι οφ ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ! Τελευταίο ματς για Σιμάο - «φουλάρει» για Κάστρο. Προς αποχώρηση και Μπουμσόνγκ - Πλεσί.

Ο Παναθηναϊκός φοράει απόψε (21:00, novasports2) το ευρωπαϊκό κοστούμι του με στόχο το θετικό αποτέλεσμα στη Δανία κόντρα στην Οντένσε που θα του δώσει προβάδισμα (εν όψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ) για πρόκριση από τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Η πρόκριση αποτελεί μονόδρομο για τους «πράσινους» που παίζουν… όλη τη χρονιά, αφού το κίνητρο για την είσοδο στα πλέι οφ ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα αναμένεται αν παρατάξει τους «πράσινους» με το αγαπημένο του 4-3-3 και τους Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο στην αμυντική τετράδα, Σιμάο, Νίνη, Κατσουράνη στα χαφ και τους Λέτο – Μαρίνος ως πλάγιους μεσοεπιθετικούς με κορυφή τον Πετρόπουλο. Θέση βασικού διεκδικεί και ο Καραγκούνης, αντί του Νίνη.

Από την πλευρά των Δανών, ο τεχνικός, Χένρικ Κλάουσεν, αναμένεται να χρησιμοποιήσει το 4-4-2 που θα σχηματίσουν οι: Βέσελς, Ρούουντ, Α.Κρίστενσεν, Ρεγκίνιουσον, Σόρενσεν, Μεντί, Αντρέασεν, Κάντρι, Γιόχανσον, Γένσεν και Ουτάκα.

Τελευταίο ματς για Σιμάο – «φουλάρει» για Κάστρο

Στο μεταξύ, δεν αποκλείεται το αποψινό να είναι και το τελευταίο παιχνίδι του Σιμάο με την πράσινη φανέλα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» έχουν στα χέρια τους επίσημη πρόταση από ομάδα της Ουκρανίας για την παραχώρηση του Μοζαμβικανού μεσοαμυντικού, η οποία αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ!

Όσο για τη «διάδοχη» κατάσταση, αυτή ακούει στο όνομα του παίκτη της Πόρτο, Αντρέ Κάστρο με τον Παναθηναϊκό να είναι έτοιμος να διαθέσει στους «Δράκους» ένα ποσό από τα χρήματα της μεταγραφής του Μοζαμβικανού. Ο Κάστρο αποτελεί τον διακαή πόθο του Φερέιρα, δημιουργώντας μαζί με τον Βιτόλο το νέο «δίδυμο» των χαφ.

Προς αποχώρηση και Μπουμσόνγκ – Πλεσί

Εξελίξεις, όμως, αναμένονται και με τις περιπτώσεις των Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ και Νταμιέν Πλεσί. Ο πρώτος βρίσκεται ανάμεσα σε Νυρεμβέργη, Κολωνία, Στουτγάρδη και Βόλφσμπουργκ με την περίπτωση να είναι λίγο μπερδεμένη, αλλά αν τελικά η μεταγραφή ολοκληρωθεί τότε ένας εκ των Μόρα, Ντουγκλάο και Ενρίκε Σερένο της Πόρτο θα περάσουν την πόρτα της Παιανίας. Όσο για τον Πλεσί, υπάρχει ενδιαφέρον από αγγλικούς συλλόγους, όπως υπό παραχώρηση είναι και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, με τους δύο παίκτες να μην υπολογίζονται από τον τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024