Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έχασε τη νίκη στην εκπνοή όχι όμως και το προβάδισμα (pics)

Έχασε τη νίκη στην εκπνοή όχι όμως και το προβάδισμα (pics)

Ο Παναθηναϊκός έχασε στο φινάλε την ευκαιρία να φύγει νικητής από τη Δανία και να βρεθεί και με τα δύο πόδια στην επόμενη φάση του Champions League, πήρε ωστόσο αποτέλεσμα που του δίνει προβάδισμα πρόκρισης. Οι «πράσινοι» ανεδείχθησαν ισόπαλοι 1-1 με την Οντένσε στο «Τρε-Φορ Παρκ», στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το Champions League, και θέλουν νίκη ή ισοπαλία χωρίς τέρματα στον αγώνα ρεβάνς της Τρίτης 2 Αυγούστου για να περάσει στα πλέι-οφ. Το «τριφύλλι» προηγήθηκε στο 47' με τον Λέτο, ενώ η Οντένσε ισοφάρισε με τον Ρεγκίνιουσεν στο 90'. Δείτε το φωτορεπορτάζ.

Ο Παναθηναϊκός έχασε στο φινάλε την ευκαιρία να φύγει νικητής από τη Δανία και να βρεθεί και με τα δύο πόδια στην επόμενη φάση του Champions League, πήρε ωστόσο αποτέλεσμα που του δίνει προβάδισμα πρόκρισης. Οι «πράσινοι» ανεδείχθησαν ισόπαλοι 1-1 με την Οντένσε στο «Τρε-Φορ Παρκ», στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το Champions League, και θέλουν νίκη ή ισοπαλία χωρίς τέρματα στον αγώνα ρεβάνς της Τρίτης 2 Αυγούστου για να περάσει στα πλέι-οφ.

Το «τριφύλλι» προηγήθηκε στο 47′ με τον Λέτο, ενώ η Οντένσε ισοφάρισε με τον Ρεγκίνιουσεν στο 90′.


Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η Οντένσε προσπάθησε να απειλήσει στο 2′ με τον Φαλκ, ωστόσο την τελευταία στιγμή ο Σαριέγκι έβαλε το σώμα του και κάλυψε την μπάλα. Στο 6′ οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να πετύχουν ένα γκολ, ωστόσο ο Ουτάκα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή αφού απέφυγε τον Σαριέγκι, σούταρε άουτ. Σ’ αυτό το διάστημα ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός, καθώς δέχθηκε αρκετή πίεση από τους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα να βάλει τις… φωνές στους παίκτες του, ζητώντας μεγαλύτερο πάθος.

Από την πλευρά του, το «τριφύλλι» είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 12′, όταν ο Νίνης σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα μακριά από την εστία του Βέσελς. Ο Παναθηναϊκός άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι και στο 18′ οι «πράσινοι» προσπάθησαν να απειλήσουν εκ νέου, αλλά το μακρινό σουτ του Κατσουράνη έφυγε λίγο άουτ. Στο 29′ ο Ρούουντ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Γιόχανσον έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Τζόρβα. Στο 34′ ο Λέτο έχασε σπουδαία ευκαιρία να «χριστεί» σκόρερ, καθώς μπήκε στην περιοχή της Οντένσε και απέφυγε τον Ρούουντ, αλλά το σουτ του από πλάγια αριστερά απέκρουσε σε κόρνερ ο Βέσελς.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν προς στιγμήν στον αγωνιστικό χώρο στο 41′, όταν ο Σόρενσεν έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Σιμάο, για το οποίο παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα. Το ημίχρονο έκλεισε για τον Παναθηναϊκό με ένα σουτ του Νίνη στο 45′, το οποίο έστειλε την μπάλα πολύ άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 47′. Ύστερα από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή της Οντένσε, η μπάλα «στρώθηκε» στον Λέτο, ο οποίος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής «έγραψε» το 0-1.

Οι γηπεδούχοι απώλεσαν σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 54′, όταν ο Ουτάκα μπήκε στην περιοχή του Παναθηναϊκού και έφτασε τελικά σε πλάγια θέση, σουτάροντας άουτ από κοντά, ενώ στο 57′ ο Γκίσλασον έβγαλε την σέντρα και η κεφαλιά του Αντρέασεν από την «καρδιά» της άμυνας του «τριφυλλιού» έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 73′ ο Λέτο έπιασε το σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και υποχρέωσε τον Βέσελς να διώξει σε κόρνερ, ενώ στο 77′ ο Καραγκούνης πέρασε στον αγώνα στη θέση του Νίνη και έφτασε τις 100 συμμετοχές σε ευρωπαϊκούς αγώνες.

Στο 89′ ο Τζόρβας διατήρησε ανέπαφη την εστία του, αφού απέκρουσε το σουτ του Ρεγκίνιουσεν, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο και στο επόμενο λεπτό, όταν ο Σόρενσεν έκανε τη σέντρα και ο Ρεγκίνιουσεν με κεφαλιά «έγραψε» το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ. Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στις καθυστερήσεις, αλλά ο Κουίνσι δεν μπόρεσε να σκοράρει στο τετ-α-τετ με τον Βέσελς.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Διαιτητής: Κάρλος Κλος Γκόμεθ (Ισπανία)

Κίτρινες: Σόρενσεν, Τζεμπά-Τζεμπά – Σπυρόπουλος

ΟΝΤΕΝΣΕ (Χένρικ Κλάουσεν): Βέσελς, Ρούουντ, Αντρέασεν, Κρίστενσεν, Ουτάκα, Ρεγκίνιουσεν, Φαλκ (85′ Χεγκ), Γιόχανσον, Σόρενσεν, Μεντί (46′ Γκίσλασον, 68 λ. τρ. Τζεμπά-Τζεμπά), Καντρίι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης, Νίνης (77′ Καραγκούνης), Λέτο, Μαρίνος, Πετρόπουλος (72′ Κουίνσι).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024