Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Η πίεση βαραίνει τον ΠΑΟ» είπε ο ΜακΚολ

«Η πίεση βαραίνει τον ΠΑΟ» είπε ο ΜακΚολ

Η πίεση βαραίνει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μοιάζει να βρίσκεται σε απελπισία λόγω της οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με τους Πράσινους την Τρίτη (21:45) για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, ο προπονητής της Μάδεργουελ, Στιούαρτ ΜακΚολ. Ο τεχνικός των Σκωτσέζων, αναφέρθηκε στις... ιστορίες περί απλήρωτων παικτών του ΠΑΟ, ωστόσο έχρισε φαβορί την Ελληνική ομάδα.

Η πίεση βαραίνει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μοιάζει να βρίσκεται σε απελπισία λόγω της οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με τους Πράσινους την Τρίτη (21:45) για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, ο προπονητής της Μάδεργουελ, Στιούαρτ ΜακΚολ. Ο τεχνικός των Σκωτσέζων, αναφέρθηκε στις… ιστορίες περί απλήρωτων παικτών του ΠΑΟ, ωστόσο έχρισε φαβορί την Ελληνική ομάδα.

«Αν ακούσει κανείς τι λέγεται στο στρατόπεδο των αντιπάλων μας, θα καταλάβετε πως η πίεση βαραίνει αυτούς, ο καθένας αναμένει να περάσουν στην επόμενη φάση και δικαίως συμβαίνει αυτό», είπε αρχικά ο ΜακΚολ και πρόσθεσε:

«Όμως νομίζω πως υπάρχει πίεση στον Παναθηναϊκό λόγω της οικονομικής κατάστασης. Αν ακούσετε κάποιες ιστορίες που βγαίνουν για το σύλλογο τους, ακούγεται πραγματικά σαν να βρίσκονται σε απελπισία».

Ο προπονητής της Σκωτσέζικης ομάδας αναφέρθηκε και στο… οικονομικό σκέλος του παιχνιδιού: «Θα ήταν φανταστικό από οικονομικής πλευράς, αν τα καταφέρναμε», είπε, και επανήλθε στις οικονομικές δυσκολίες του Παναθηναϊκού:

«Δεν ξέρω, αν είναι αλήθεια, αλλά είδα τον κύριο Μπουμσόνγκ σε δηλώσεις του να λέει πως έχουν πολλούς μήνες να πληρωθούν».

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, είπε: «Δεν πρέπει να είμαστε αφελείς, αφού παίζουμε απέναντι σε μια πιο έμπειρη ομάδα, αλλά την προσπάθεια μας για την πρόκριση θα την κάνουμε. Για να έχουμε ελπίδες στην Αθήνα θα πρέπει στην έδρα μας να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε και κατέληξε:

«Δεν θα παρατάξω την ομάδα μόνο με αμυντικούς προσανατολισμούς, αφού θέλουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο στην επίθεση».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024