Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο(λυμπιακός)...μοντιέ «διπλό» στο 91’ μέσα στο Μονπελιέ!

Ο(λυμπιακός)…μοντιέ «διπλό» στο 91’ μέσα στο Μονπελιέ!

Νίκη ή... τίποτα ήταν το ζητούμενο του Ολυμπιακού στη «μάχη» της Γαλλίας και ενώ η Μονπελιέ προηγήθηκε στο 49' με αμφισβητούμενο γκολ του Σαρμπονιέ, οι «ερυθρόλευκοι» όχι μόνο ισοφάρισαν με τον Τοροσίδη στο 73', αλλά κατάφεραν να πάρουν και τη νίκη στο 91' με τον Μήτρογλου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League. Το 1-2 και οι τρεις βαθμοί κρατούν «ζωντανό» τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης, παρά τη νίκη της Σάλκε επί της Αρσεναλ στο Λονδίνο. Όλα για το Champions League στην ειδική ενότητα του in.gr.

Νίκη ή… τίποτα ήταν το ζητούμενο του Ολυμπιακού στη «μάχη» της Γαλλίας και ενώ η Μονπελιέ προηγήθηκε στο 49′ με αμφισβητούμενο γκολ του Σαρμπονιέ, οι «ερυθρόλευκοι» όχι μόνο ισοφάρισαν με τον Τοροσίδη στο 73′, αλλά κατάφεραν να πάρουν και τη νίκη στο 91′ με τον Μήτρογλου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League. Το 1-2 και οι τρεις βαθμοί κρατούν «ζωντανό» τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης, παρά τη νίκη της Σάλκε επί της Αρσεναλ στο Λονδίνο.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μονπελιέ μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο πιέζοντας την άμυνα του Ολυμπιακού που έδωσε χώρο στην αντίπαλο του και προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Ρόι Κάρολ πέρα από τα σουτ των Μπελχαντά, που ήταν πολύ δραστήριος, στο 12′ που πέρασε άουτ και του Σαρμπονιέ που «εξουδετέρωσε» ο Κάρολ στο 42′.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό έχασε ο Μάσαντο (24′), όπως και στο παιχνίδι με την Άρσεναλ, όταν δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά σε σουτ που επιχείρησε μετά από πολύ ωραία ενέργεια και πάσα του Γκρέκο.

Η Μονπελιέ με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου κατάφερε να σκοράρει με τον Σαρμπονιέ (49′) που πήρε την μπάλα μετά από πάσα του Ουτάκα (χρησιμοποίησε το χέρι του), στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ωραίο σουτ την έστειλε στην γωνία του Κάρολ.

Ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 55′ με τον Φουστέρ που βρέθηκε αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή των Γάλλων αλλά η κεφαλιά του πέρασε μόλις άουτ. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι πήρε ένα πολύ γρήγορο ρυθμό με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Ο Τοροσίδης στο 73′ κατέβασε την μπάλα στην περιοχή, μετά από εκτέλεση φάουλ του Χολέμπας, και με κοντινό σουτ κατάφερε να ισοφαρίσει για τον Ολυμπιακό.

Την ανατροπή για τους πρωταθλητές Ελλάδας ολοκλήρωσε ο Μήτρογλου (90’+1′), που είχε περάσει νωρίτερα στην θέση του Τζιμπούρ που τραυματίστηκε, με κοντινή προβολή μετά από σέντρα του Αμπντούν.

Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλία)

Κίτρινές: Χίλτον, Καμαρά – Φουστέρ, Χολέβας, Κοντρέρας

ΜΟΝΠΕΛΙΕ (Μπαίλ): Πιονιέ, Μπεντιμό, Γιανγκά-Μπιβά, Χίλτον, Σαίχι (85΄ Μαρβό), Μπελχαντά, Καμπέλα, Σταμπουλί, Μουνιέ (62΄ Εστράδα), Ουτάκα, Σαρμπονιέ (68΄ Καμαρά).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης, Κοντρέρας, Μανωλάς, Χολέβας, Μοντέστο, Μασάδο, Μανιάτης, Γκρέκο (60΄Αμπντούν), Φουστέρ (88΄ Λυκογιάνης), Τζιμπούρ (70΄ Μήτρογλου).

2ος όμιλος
Μονπελιέ – Ολυμπιακός 1-2
Άρσεναλ – Σάλκε 0-2

Βαθμολογία
1. Σάλκε 7 (6-3)
2. Άρσεναλ 6 (5-4)
3. Ολυμπιακός 3 (4-6)
4. Μονπελιέ 1 (4-6)

Επόμενη αγωνιστική (6/11)
Σάλκε – Άρσεναλ
Ολυμπιακός – Μονπελιέ

Όλα για το Champions League στην ειδική ενότητα του in.gr.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024