Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς τον ΠΑΟΚ η κλήρωση του Champions League

Χωρίς τον ΠΑΟΚ η κλήρωση του Champions League

Παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, μόνο το όνομα της Μέταλιστ θα υπάρχει στα μπαλάκια της κλήρωσης των πλέι οφ του Champions League την Παρασκευή. Η διοίκηση του «Δικέφαλου» του Βορρά, προσπάθησε για το αντίθετο (σ.σ. να γράφει το μπαλάκι Μέταλιστ ή ΠΑΟΚ) αφού εκκρεμεί η απόφαση της UEFA για την τιμωρία των Ουκρανών, κάτι που ωστόσο δεν έγινε δεκτό. Έτσι το όνομα του ΠΑΟΚ θα υπάρχει μόνο στην κλήρωση του Europa League, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι εξανεμίστηκαν οι ελπίδες της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, μόνο το όνομα της Μέταλιστ θα υπάρχει στα μπαλάκια της κλήρωσης των πλέι οφ του Champions League την Παρασκευή.

Η διοίκηση του «Δικέφαλου» του Βορρά, προσπάθησε για το αντίθετο (σ.σ. να γράφει το μπαλάκι Μέταλιστ ή ΠΑΟΚ) αφού εκκρεμεί η απόφαση της UEFA για την τιμωρία των Ουκρανών, κάτι που ωστόσο δεν έγινε δεκτό.

Έτσι το όνομα του ΠΑΟΚ θα υπάρχει μόνο στην κλήρωση του Europa League στο γκρουπ των ισχυρών, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι εξανεμίστηκαν οι ελπίδες της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Πλέον στον ΠΑΟΚ θα περιμένουν την Τρίτη την απόφαση της UEFA που θα κρίνει τη συμμετοχή της Μέταλιστα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθώς βεβαίως και στο ποια διοργάνωση θα συνεχίσει η ελληνική ομάδα.

Οι Ουκρανοί, από την πλευρά τους, εξέδωσαν ανακοίνωση σε ειρωνικό τόνο στη σελίδα της ομάδας στο facebook:

«Πολλή συζήτηση γίνεται σχετικά με τον αποκλεισμό της Μέταλιστ από το Champions League, λόγω της απόφασης του CAS. Το πιο ενδιαφέρον, πάντως, είναι ότι ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι υπέβαλλε όλα τα νομικά έγγραφα για να πετύχει αυτό το σκοπό και να είναι μαζί με την ομάδα του Μίρον Μάρκεβιτς στην κλήρωση των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ! Μήπως οι Έλληνες θα είναι υπερήφανοι αν προκριθούν στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με αυτό τον τρόπο»;

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η Ευρωλίγκα απαξιώνει το προϊόν της

Δεν νοείται ιδιαίτερα σήμερα, να υπάρχουν παραβάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το χρόνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024