Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Δεν είμαστε φαβορί αλλά θα τα δώσουμε όλα» είπε ο Στέφενς

«Δεν είμαστε φαβορί αλλά θα τα δώσουμε όλα» είπε ο Στέφενς

Ο Χουμπ Στέφενς έχρισε φαβορί για την πρόκριση την Σάλκε, ωστόσο προσέθεσε ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα απέναντι στη Γερμανική ομάδα. Ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Τετάρτης στο πλαίσιο της φάσης των πλέι οφ του Champions League, ότι δουλεύει στον ΠΑΟΚ με την ίδια όρεξη όπως στη Σάλκε, ενώ αποκάλυψε ότι απέρριψε πρόταση του γερμανικού συλλόγου για να αναλάβει διοικητικό πόστο.

Ο Χουμπ Στέφενς έχρισε φαβορί για την πρόκριση την Σάλκε, ωστόσο προσέθεσε ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα απέναντι στη Γερμανική ομάδα. Ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Τετάρτης στο πλαίσιο της φάσης των πλέι οφ του Champions League, ότι δουλεύει στον ΠΑΟΚ με την ίδια όρεξη όπως στη Σάλκε, ενώ αποκάλυψε ότι απέρριψε πρόταση του γερμανικού συλλόγου για να αναλάβει διοικητικό πόστο.

Οι δηλώσεις του Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου:

-για την επιστροφή του ως αντίπαλος:

«Χαίρομαι που βλέπω φίλους. Δεν είμαστε φαβορί. Αλλά θα τα δώσουμε όλα. Το θεωρούσαμε απίθανο να φτάσουμε τόσο μακριά αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό…»

-για τη διαφορά δυναμικότητας:

«Θα δείξουν τα δύο παιχνίδια εάν είναι αγώνας Δαβίδ – Γολιάθ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε την ποιότητα μας. Μετά από δύο αγώνες θα φανεί εάν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Είναι καλό που θα δώσουμε έναν αγώνα μπροστά σε τέτοιους οπαδούς και είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς όμως ο δεύτερος αγώνας δεν θα είναι έτσι γιατί οι οπαδοί μας δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο.

-είναι πλεονέκτημα ότι γνωρίζει τη Σάλκε:

«Φυσικά και προσπαθώ να δείξω ποια είναι τα καλά στοιχεία της Σάλκε. Γνωρίζω τη Σάλκε καλύτερα από άλλους προπονητές είναι ένας γεγονός. Αλλά όμως εάν είναι ένα πλεονέκτημα θα φανεί αργότερα. Το σημαντικό είναι να σταθούμε στις ικανότητές των παικτών μου.

-πόσο δύσκολο είναι για αυτόν να αντιμετωπίζει τη Σάλκε:

«Είμαι επαγγελματίας. Με τη ίδια όρεξη και χαρά που δουλεύω στον ΠΑΟΚ δούλευα και στη Σάλκε. Δεν θα είναι ευχάριστο, αλλά θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε»

-εάν είχε επικοινωνία με τη Σάλκε μετά την αποχώρησή του.

«Υπήρχε συνάντηση με τον πρόεδρο. Μου πρότειναν μια θέση διοικητική. Ζήτησα χρόνο να το σκεφτώ γιατί είχα πει ότι θέλω να διαπιστώσω εάν σκέφτομαι ακόμη ως προπονητής. Κάτι που εξακολουθούσα να κάνω».

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης Τύπου του Στέφενς…

Τζιόλης: «Δεν θα επαναληφθεί»

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σάλκε ξεκαθάρισε ότι δεν θα επαναληφθούν τα προβλήματα νοοτροπίας για τα οποία παραπονέθηκε ο Στέφενς μετά τη Μέταλιστ.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Αλέξανδρου Τζιόλη:

-για το παιχνίδι: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Αποτελεί μια πρόκληση για όλους μας. Όλοι όσοι είναι στην ομάδα έχουν μεγάλη θέληση. Ξέρουμε τις πιθανότητες που έχουμε και δεν είναι υπέρ μας. Θα μπούμε όμως στο γήπεδο για να τις διεκδικήσουμε».

-εάν υπάρχει άγχος στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Άγχος δεν υπάρχει. Περισσότερο ανυπομονησία. Σε ένα τέτοιο [παιχνίδι περιμένεις περισσότερο την σέντρα. Δεν έχεις άγχος».

-τι στοιχεία πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ:
«Τα στοιχεία που πρέπει να έχουμε πάντα ως ομάδα. Συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Να είμαστε προσανατολισμένοι αμυντικά πολύ καλά σε ό,τι μας έχει πει ο προπονητής. Στην επίθεση θα μας έρθουν ευκαιρίες. Εάν είμαστε συγκεντρωμένοι θα τις εκμεταλλευτούμε. Για το θέμα της νοοτροπίας που είπε ο προπονητής μας είναι κάτι που –κατά την γνώμη μου- δεν θα επαναληφθεί».


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία

Με τον Χούμπ Στέφενς να θυμάται πως «Έζησα κάθε μέρα της ανέγερσης αυτού του γηπέδου», ολοκλήρωσε απόψε στη «Βέλτινς Αρίνα» την προετοιμασία του για την αυριανή, πρώτη, αναμέτρηση με τη Σάλκε, ο ΠΑΟΚ.

Στη διάρκεια του προγράμματος ο τεχνικός του «Δικεφάλου» φρόντισε σε αρκετές περιπτώσεις, με πειράγματα και χαμόγελα, να αποφορτίσει τους παίκτες του από την πίεση του ματς, ενώ το κλίμα ήτανε όμορφο για τους «ασπρόμαυρους» στο ξεκίνημα της προπόνησης και από θερμές εκδηλώσεις οπαδών της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο. Το πρόγραμμα, συνολικά, περιείχε ασκήσεις προθέρμανσης, εξάσκηση στα τελειώματα και τελείωσε, χωρίς προβλήματα, με ένα διπλό στο μισό γήπεδο “μικρών” εναντίον “μεγάλων”.

Οι τελευταίοι κέρδισαν στα πέναλτι, σε μια διαδικασία που διασκέδασε τα μέλη της αποστολής. Θεατές της προπόνησης ήταν ο πρόεδρος και ο στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας και Γκέρμαν Τσιστιακόφ, αντίστοιχα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024