Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Στόχος οι 9 βαθμοί...», είπε ο Μίτσελ εν όψει Αντερλεχτ

«Στόχος οι 9 βαθμοί…», είπε ο Μίτσελ εν όψει Αντερλεχτ

Τον στόχο του Ολυμπιακού να «πιάσει» τους 9 βαθμούς στον όμιλο, προσδιόρισε ο Μίτσελ, αναλύοντας τα πλάνα του εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League κόντρα στην Άντερλεχτ, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη μέσα στο Βέλγιο.

Τον στόχο του Ολυμπιακού να «πιάσει» τους 9 βαθμούς στον όμιλο, προσδιόρισε ο Μίτσελ, αναλύοντας τα πλάνα του εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League κόντρα στην Άντερλεχτ, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη μέσα στο Βέλγιο.

Στο ξεκίνημα των τοποθετήσεών του ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε ότι «θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αυτός είναι ο σκοπός μας. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο ή το πόσο κρίσιμο είναι το ματς για την ομάδα ή για μένα. Και πέρσι είχαμε ξεκινήσει με δύο ήττες αλλά τελικά πήραμε εννιά βαθμούς. Ελπίζουμε ότι θα πάρουμε και φέτος εννιά βαθμούς δίχως να κάνουμε δύο ήττες στο ξεκίνημα».

Επιπλέον για το πλάνο του διευκρίνισε: «Μας βοηθάει πως είχαμε αντιμετωπίσει πρόσφατα την Άντερλεχτ. Πιστεύουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και είναι ένα σημείο αναφοράς το φιλικό του Αυγούστου. Όσο για μένα και την ομάδα έχουμε αποφασίσει το πως θα παίξουμε. Είναι σημείο αναφοράς το παιχνίδι με την Παρί. Δείξαμε πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε όταν είμαστε συγκεντρωμένοι. Το αρνητικό είναι πως κάναμε λάθη και πληρώσαμε αυτές τις λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά. Στο πρώτο μέρος κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η Παρί ήταν το φαβορί, αλλά κάναμε λάθη σε λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά υπέρ του αντίπαλου μας. Έτσι χάσαμε τον αγώνα».

Όσο για το κατά πόσον ετοιμάζει κάποια έκπληξη ο Μίτσελ γνωστοποίησε ότι «…μπορεί και να γίνει κάποια αλλαγή. Έχουμε την τύχη να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην ομάδα. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που μας έχουν δείξει ότι μπορούν να προσφέρουν, όπως ο Σάμαρης και ο Ολαϊτάν.

Ο Ολαϊτάν ήταν πολύ καλός ως δεύτερος φορ αλλά και στα άκρα, κάτι που επίσης είναι πολύ καλό. Δεν ξεχνώ όμως ότι υπάρχουν 11 θέσεις υπάρχουν. Θα μας άρεσε να υπάρχουν πιο πολλές λύσεις, αλλά δεν μπορούν να παίζουν περισσότεροι σε κάθε αγώνα».

Σαβιόλα: «Αυτοπεποίθηση για τη νίκη»

Ο Αργεντινός σταρ του Ολυμπιακού, Χαβιέρ Σαβιόλα άρχισε τις δηλώσεις του με αναφορά στο φιλικό με τους Βέλγου: «Είχαμε παίξει φιλικό με την Άντερλεχτ. Όμως από τότε έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Έχουν αλλάξει αρκετά. Θα γίνει ένα ενδιαφέρον ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να αποδώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε και έχουμε αυτοπεποίθηση για ένα καλό αποτέλεσμα».

Για την δική του πείρα επισήμανε: «Παίζει σίγουρα μεγάλη ρόλο η εμπειρία. Στην καριέρα μου έχω κάνει πολλά τέτοια παιχνίδια και αναμφίβολα αισθάνομαι και είμαι έμπειρος. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου με την πείρα που έχω. Θα κάνω με ευχαρίστηση ό,τι μπορώ για να προσφέρω».

Για την Άντερλεχτ και το εάν είναι λιγότερο δυνατή φέτος: «Την περασμένη σεζόν έπαιξα με την Μάλαγα. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά για εμάς. Δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις. Έχουμε σημαντική και δύσκολη ομάδα απέναντί μας, ξέρουμε ότι οι ομάδες μπορεί να είναι διαφορετικές από τη μια χρονιά στην άλλη, όμως εμείς πρέπει να κοιτάμε τη δική μας προσπάθεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για τους Αργεντινούς παίκτες και την παρουσία τους σε πολλά πρωταθλήματα: «Υπάρχουν Αργεντινοί παντού. Αυτό σημαίνει πολλά για το ποδόσφαιρο της χώρας μου. Υπάρχουν αρκετοί συμπατριώτες μου και στην ομάδα μου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024