Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Εξαιρετικό δίδυμο Μήτρογλου - Σαβιόλα», λέει ο Ζεσούς

«Εξαιρετικό δίδυμο Μήτρογλου – Σαβιόλα», λέει ο Ζεσούς

Ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεσούς στην συνέντευξη τύπου που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπίακό για την 3η αγωνιστική του Champions League, εξέφρασε την εκτίμησή του για την ελληνική ομάδα, ενώ στάθηκε στην ποιότητα των Μήτρογλου και Σαβιόλα και τέλος αναφέρθηκε στον... παλιό γνώριμο της Μπενφίκα και νυν πορτιέρο του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο.

Ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεσούς στην συνέντευξη τύπου που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπίακό για την 3η αγωνιστική του Champions League, εξέφρασε την εκτίμησή του για την ελληνική ομάδα, ενώ στάθηκε στην ποιότητα των Μήτρογλου και Σαβιόλα και τέλος αναφέρθηκε στον… παλιό γνώριμο της Μπενφίκα και νυν πορτιέρο του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο.

«Για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο παιχνίδι με την Άντερλεχτ. Να παίξουμε δηλαδή όπως τότε», είπε αρχικά ο τεχνικός της Μπενφίκα.

«Ξέρουμε πως η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα είναι δύσκολη. Όμως δεν θα καθορίσει κάτι ως προς την πρόκριση. Δεν θεωρώ πως θα κρίνει το ποιος θα περάσει. Μετά από αυτόν τον αγώνα θα έχουμε πάλι ματς με τον Ολυμπιακό, με Άντερλεχτ και Παρί. Όλα αυτά τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα και σημαντικά».

«Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν συγκρίσεις με άλλα ματς. Είναι το ίδιο πιθανό στην διοργάνωση που μετέχουν οι καλύτεροι να κερδίσεις ή να χάσεις. Είναι δύσκολο το ματς. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και εμείς θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε.

»Ο όμιλος μετά την Παρί είναι ισορροπημένος. Το σημαντικό είναι η νίκη. Να κάνουμε την δεύτερη στον όμιλο. Δε νομίζω όμως ότι θα κρίνει την πρόκριση το αποτέλεσμα. Όταν είπα ότι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπενφίκα θα κριθεί η δεύτερη θέση, το τόνισε διότι θεωρώ πως η Παρί θα είναι 1η. Είναι στην καλύτερη θέση και το πιθανότερο είναι ότι θα τη διατηρήσει αυτή την διαφορά».

Για την πρόκριση είπε: «δεν ξέρω πόσοι πόντοι θα χρειαστούν για την πρόκριση. Έχουν αποκλειστεί ομάδες και με δέκα βαθμούς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους γίνεται».

Για τους Σαβιόλα. Ρομπέρτο και Μήτρογλου είπε: «Ο Σαβιόλα είναι πολύ καλός παίκτης. Έκανε πολύ καλή πρώτη χρονιά και πήρε το πρωτάθλημα, ο Ρομπέρτο ήρθε από ένα άλλο πρωτάθλημα. Πιστεύω πως θα έχει λαμπρή καριέρα. Ελπίζω ότι με εμάς δεν θα είναι τόσο καλός Ο Σαβιόλα είναι εξαιρετικός παίκτης και άνθρωπος.

»Έχει απαράμιλλη ποιότητα και μου λείπει ως ποδόσφαιριστής. Ο Μήτρογλου είναι πολύ καλός φορ. Όλοι τον ξέρουν. Έχει κάνει τέσσερα χατ-τρικ, συνδυάζεται σωστά με τον Σαβιόλα και είναι ένας παίκτης επιπέδου. Γενικά ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες ενώ ο Σαβιόλα με τον Μήτρογλου συνθέτουν ένα πολύ καλό δίδυμο».

Σχετικά με τις δηλώσεις του Σαλίνο για την κατάκτηση της νίκης από τον Ολυμπιακό ανέφερε: «Ο Σαλίνο είπε ότι θα νικήσει. Είναι φυσιολογική η φιλοδοξία του. Δεν το θεωρώ πρόκληση αυτό που είπε. Είναι κάτι λογικό για έναν παίκτη του Ολυμπιακού να το τονίζει».

«Εάν παίξουμε καλά μπορούμε»

Ο νεαρός Βραζιλιάνος Ροντρίγκο που εκπροσώπησε τους παίκτες της Μπενφίκα στην συνέντευξη Τύπου είπε: «Για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είμαστε στην ίδια θέση με τον Ολυμπιακό, άρα είναι ένας καθοριστικός αγώνας για την Μπενφίκα», είπε αρχικά.

Για την επιστροφή των Σαβιόλα και Ρομπέρτο είπε: «Είναι πολύ μεγάλη εμπειρία και ευχαρίστηση που θα παίξουμε με φίλους εντός και εκτός γηπέδου». Για την κατάστασή του και την ομάδα του σχολίασε: «Είμαι για καιρό εκτός λόγω τραυματισμού.

»Εφόσον εγώ τελικά παίξω θα προσπαθήσω να κάνω μια πολύ καλή εμφάνιση. Μέχρι στιγμής μετά την Άντερλεχτ δεν παίξαμε καλά. Τώρα θα προσπαθήσουμε να λειτουργήσουμε καλύτερα και να νικήσουμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις – Ατομικό Ιωαννίδης και Μπερνάρ

Επιστροφή στο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024