Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Έτοιμοι για τη νίκη», είπε ο Μίτσελ εν όψει της Μπενφίκα

«Έτοιμοι για τη νίκη», είπε ο Μίτσελ εν όψει της Μπενφίκα

Έτοιμος να διεκδικήσει τη νίκη μέσα στη Λισαβόνα, δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης, εν όψει της αυριανής «μάχης» με την Μπενφίκα για την 3η αγωνιστική του Champions League. Ο Ισπανός κόουτς τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να αποφύγει τα αμυντικά λάθη που έγιναν στο ματς με την Αντερλεχτ, αφού οι Πορτογάλοι δύσκολα θα τα... συγχωρήσουν. Επίσης, ο Μασάντο χαρακτήρισε τη Μπενφίκα ως το φαβορί του αγώνα, αφού οι «αετοί» παίζουν στο «σπίτι» τους.

Έτοιμος να διεκδικήσει τη νίκη μέσα στη Λισαβόνα, δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης, εν όψει της αυριανής «μάχης» με την Μπενφίκα για την 3η αγωνιστική του Champions League. Ο Ισπανός κόουτς τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να αποφύγει τα αμυντικά λάθη που έγιναν στο ματς με την Αντερλεχτ, αφού οι Πορτογάλοι δύσκολα θα τα… συγχωρήσουν. Επίσης, ο Μασάντο χαρακτήρισε τη Μπενφίκα ως το φαβορί του αγώνα, αφού οι «αετοί» παίζουν στο «σπίτι» τους.

Αναλυτικά:

Είναι καθοριστικός ο αγώνας;
«Στην πραγματικότητα δεν είναι το πιο καθοριστικό ματς αφού υπάρχουν κι άλλα, αλλά εμείς έτσι το βλέπουμε. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες, θέλουμε πολύ τη νίκη και είμαστε έτοιμοι να τη διεκδικήσουμε».

Ποια είναι τα σημαντικά στοιχεία της Μπενφίκα και αν σας έχουν δώσει συμβουλές ο Ρομπέρτο και ο Σαβιόλα;
«Η Μπενφίκα είναι πολύ μεγάλη ομάδα, ερχόμαστε με σεβασμό να την αντιμετωπίσουμε και είμαστε περήφανοι που θα παίξουμε εδώ εναντίον της. Μπορεί να έχουμε τον Σαβιόλα και τον Ρομπέρτο, αλλά έχουμε κι άλλους από διάφορες χώρες, όχι μόνο από την Ελλάδα, που έχουμε έρθει εδώ για να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Η Μπενφίκα έχει αξιόλογους ποδοσφαιριστές, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω κάποιον από την Μπενφίκα αυτός θα ήταν ο προπονητής της!».

Η Παρί θα είναι σίγουρα πρώτη πιστεύετε;
«Είναι δύσκολο να γίνονται γενικά προβλέψεις. Μετά την Παρί μας είχαν όλοι αποκλεισμένους, τώρα έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Δεν σκεφτόμαστε την πρώτη θέση, αλλά να προκριθούμε».

Θα αλλάξετε κάτι στην άμυνα σε σχέση με το ματς με την Άντερλεχτ;
«Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα αμυντικά, αλλά να χάναμε. Πράγματι θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, ο Ρομπέρτο είχε κάνει στο Βέλγιο εξαιρετική βραδιά. Ελπίζουμε το ίδιο να κάνει και αύριο αλλά η ομάδα να μην υποφέρει τόσο πολύ».

Η μεγαλύτερη μεταγραφή ήταν ο Σαβιόλα, αλλά τώρα ακούγεται πολύ ο Μήτρογλου. Θα είναι μια ευκαιρία για τον Σαβιόλα το ότι θα παίξει εδώ, να παίξει καλύτερα;
«Είναι δύσκολο να παίξει καλύτερα ο Σαβιόλα σε σχέση με όσο έχει παίξει έως τώρα! Είναι παράδειγμα για όλους, ο ρόλος του είναι πολύ σημαντικός, έχει βοηθήσει τον Μήτρογλου όπως και όλη την ομάδα».

Μασάντο: «Η Μπενφίκα το φαβορί επειδή…»
Toυς ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Πάουλο Μασάντο, ο οποίος δήλωσε: «Έχω δουλέψει να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου, ήρθα εδώ να βοηθήσω την ομάδα μου και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Πιστεύω ότι είναι σαν ένας τελικός, γι΄ αυτό και οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Δεν έχω πρόβλημα που θα παίξω ξανά στο γήπεδο της Μπενφίκα, δεν αισθάνομαι διαφορετικά. Η Παρί είναι το φαβορί του ομίλου, αλλά μεταξύ Ολυμπιακού και Μπενφίκα η πορτογαλική ομάδα είναι φαβορί μόνο επειδή παίζει στο γήπεδό της»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπάλντοκ: Πίσω από μια επικείμενη μεταγραφή

O Παναθηναϊκός επιδιώκει να προσεγγίζει οτιδήποτε καλό υπάρχει στην αγορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024