Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Πάμε να εκπληρώσουμε το όνειρό μας» δήλωσε ο Βαλντές

«Πάμε να εκπληρώσουμε το όνειρό μας» δήλωσε ο Βαλντές

Ο Ολυμπιακός πέταξε για το Μάντσεστερ το πρωί της Τρίτης, αποφασισμένος να υπερασπιστεί απέναντι στη Γιουνάιτεντ στο «Θέατρο των Ονείρων», το 2-0 του πρώτου αγώνα, κάτι που θα τον στείλει στην προημιτελική φάση του Champions League. Κατά την αναχώρηση των Ερυθρολεύκων, ο Νέλσον Βαλντές τόνισε ότι «πηγαίνουμε εκεί για να εκπληρώσουμε το όνειρό μας», προσθέτοντας ότι «δείξαμε τι ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε και ελπίζουμε να το επαναλάβουμε αύριο και να πάρουμε την πρόκριση».

Ο Ολυμπιακός πέταξε για το Μάντσεστερ το πρωί της Τρίτης, αποφασισμένος να υπερασπιστεί απέναντι στη Γιουνάιτεντ στο «Θέατρο των Ονείρων», το 2-0 του πρώτου αγώνα, κάτι που θα τον στείλει στην προημιτελική φάση του Champions League.

Κατά την αναχώρηση των Ερυθρολεύκων, ο Νέλσον Βαλντές τόνισε ότι «πηγαίνουμε εκεί για να εκπληρώσουμε το όνειρό μας», προσθέτοντας ότι «δείξαμε τι ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε και ελπίζουμε να το επαναλάβουμε αύριο και να πάρουμε την πρόκριση».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Bαλντέζ:

Για το αυριανό ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Η ομάδα έχει κίνητρο και πηγαίνουμε εκεί για να εκπληρώσουμε το όνειρό μας. Είμαστε χαρούμενοι γιατί έχουμε στόχο. Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς και οφείλουμε να είμαστε υπεύθυνοι για να φτάσουμε στην πρόκριση».

Για τις μέτριες εμφανίσεις μετά τη νίκη επί του αγγλικού συλλόγου:

«Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το παιχνίδι στην έδρα μας. Ο αγώνας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πριν από δύο εβδομάδες, εκεί δείξαμε τι ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε και ελπίζουμε να το επαναλάβουμε αύριο και να πάρουμε την πρόκριση».

Για τον εαυτό του:

«Νιώθω πανέτοιμος, πιο έτοιμος από ποτέ. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω από οποιαδήποτε θέση μου ζητηθεί από τον προπονητή είτε ξεκινήσω από την αρχή είτε από τον πάγκο».

Στις 20:30 η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ

Στην πτήση τσάρτερ της Aegean, βρίσκονται οι σύντροφοι των παικτών, μέλη της ΠΑΕ αλλά και ο Δημήτρης Σιόβας, που είναι σε στάδιο αποθεραπείας.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» είναι η εξής: Μέγερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντέζ, Βέργος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στις 20:30. Η προπόνηση του Ολυμπιακού στο «Ολντ Τράφορντ» θα γίνει στις 21:00.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024