Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Και τώρα Ρεάλ-Μπάγερν στον δεύτερο ημιτελικό

Και τώρα Ρεάλ-Μπάγερν στον δεύτερο ημιτελικό

Το βράδυ της Τετάρτης στο «Μπερναμπέου» Ρεάλ και Μπάγερν δίνουν μία... κλασική ευρωποαϊκή «μάχη» στον πρώτο τους ημιτελικό του Champions League θέλοντας να διατηρήσουν ζωντανό το όνειρο για την μεγάλη κούπα αλλά και το τρεμπλ.

Το βράδυ της Τετάρτης στο «Μπερναμπέου» Ρεάλ και Μπάγερν δίνουν μία… κλασική ευρωποαϊκή «μάχη» στον πρώτο τους ημιτελικό του Champions League θέλοντας να διατηρήσουν ζωντανό το όνειρο για την μεγάλη κούπα αλλά και το τρεμπλ.

Οι Ισπανοί με 12 χρόνια μακριά από την κορυφή της Ευρώπης ψάχνουν το δέκατο ενώ οι Γερμανοί θέλουν το έκτο τρόπαιο στην κορυφαία διοργάνωση, αλλά και το να γίνει η πρώτη ομάδα μετά τη Μίλαν της διετίας 1989-1990 που υπερασπίζεται με επιτυχία το στέμμα της.

Ο Κάρλο Αντσελότι θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ αναμένεται να παίξει κανονικά και ο Γκάρεθ Μπέιλ παρά την ίωση που τον ταλαιπωρεί. Εκτός παραμένουν οι Κεντίρα, Χεσέ και Αρμπελόα.

Η Μπάγερν έχοντας ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο στην Bundesliga και θέση στον τελικό Κυπέλλου απέναντι στη Ντόρτμουντ είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει/προφυλάξει παίκτες το Σάββατο κόντρα στην Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ κερδίζοντας με 2-0.

Οι Νόιερ και Αλάμπα αποθεραπεύτηκαν κι επιστρέφουν, ενώ εκτός πλάνων του Γκουαρντιόλα παραμένουν οι λαβωμένοι Τιάγκο, Σακίρι, Μπαντστούμπερ και Στάρκε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024