Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Πίστη στην ομάδα μας», είπε ο Αναστασίου, αισιόδοξος και ο Σαραβάκος

«Πίστη στην ομάδα μας», είπε ο Αναστασίου, αισιόδοξος και ο Σαραβάκος

Ικανοποημένος παρουσιάστηκε ο Γιάννης Αναστασίου, με την κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, που έφερε την Σταντάρ Λιέγης στον δρόμο του Παναθηναϊκού. Καλή χαρακτήρισε την κλήρωση του Παναθηναϊκού με την Σταντάρ Λιέγης ο Δημήτρης Σαραβάκος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΝovaΣΠΟΡ. «Θα είναι όλα καλά, όταν η ομάδα θα είναι προετοιμασμένη για τον κάθε αντίπαλο.

Ικανοποημένος παρουσιάστηκε ο Γιάννης Αναστασίου, με την κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, που έφερε την Σταντάρ Λιέγης στον δρόμο του Παναθηναϊκού.

«Πρόκειται για μια επικίνδυνη από τη μέση και μπροστά ομάδα, με γρήγορους, δημιουργικούς και καλούς παίκτες, ειδικά στο ένας εναντίον ενός. Είναι μια ομάδα με ποιότητα, αλλά και με κενά. Τους έχουμε δει τόσο πέρυσι στα πλέι οφ, όσο και στα φετινά φιλικά που έχουν παίξει έως τώρα.

Έχουμε δηλαδή ήδη εικόνα και θα τους δούμε και στο διάστημα που απομένει ώστε να προετοιμαστούμε ακριβώς σε αυτό που θα αντιμετωπίσουμε. Εχουμε πίστη στην ομάδα μας, είδαμε και πέρυσι τι μπορούμε να κάνουμε και περιμένουμε να το δείξουμε και στην Ευρώπη», ήταν η δήλωση του τεχνικού των «πρασίνων» στο επίσημο site της ΠΑΕ.

Σαραβάκος: «Αποφύγαμε ομάδες που δεν θέλαμε»

Καλή χαρακτήρισε την κλήρωση του Παναθηναϊκού με την Σταντάρ Λιέγης ο Δημήτρης Σαραβάκος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΝovaΣΠΟΡ. «Θα είναι όλα καλά, όταν η ομάδα θα είναι προετοιμασμένη για τον κάθε αντίπαλο.

Η αλήθεια είναι ότι είναι καλό που αποφύγαμε ομάδες που δεν θέλαμε. Αλλά νομίζω ότι ναι είναι μια καλή κλήρωση. Θα τους αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει.

Είχαμε συγκεντρώσει πληροφορίες για όλες τις ομάδες. Έχουμε δει παιχνίδια. Θα συγκεντρωθούμε αποκλειστικά τώρα σε αυτή την ομάδα. Δεν θέλω να επικεντρωθώ στο τι πρέπει να προσέξουμε.

Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα για το παιχνίδι», τόνισε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος που εκπροσώπησε τους «πράσινους» στην κλήρωση που έγινε πριν το μεσγημέρι της Παρασκευής στη Νιόν της Ελβετίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024