Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο βοηθητικό γήπεδο της Σταντάρ με Πέτριτς η προπόνηση του ΠΑΟ

Στο βοηθητικό γήπεδο της Σταντάρ με Πέτριτς η προπόνηση του ΠΑΟ

Στο βοηθητικό του γηπέδου της Σταντάρ Λιέγης προπονήθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Παναθηναϊκός, λόγω της κακής κατάστασης που βρίσκεται το «Stade Maurice Dufrasne». Συγκεκριμένα οι συνεχείς βροχοπτώσεις στο Βέλγιο έχουν επιβαρύνει αρκετά τον αγωνιστικό χώρο, έτσι οι ιθύνοντες της ομάδας ζήτησαν από το «τριφύλλι» να προπονηθούν στο βοηθητικό γήπεδο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί περισσότερο το αγωνιστικός χώρος που θα γίνει ο αγώνας.

Στο βοηθητικό του γηπέδου της Σταντάρ Λιέγης προπονήθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Παναθηναϊκός, λόγω της κακής κατάστασης που βρίσκεται το «Stade Maurice Dufrasne».

Συγκεκριμένα οι συνεχείς βροχοπτώσεις στο Βέλγιο έχουν επιβαρύνει αρκετά τον αγωνιστικό χώρο, έτσι οι ιθύνοντες της ομάδας ζήτησαν από το «τριφύλλι» να προπονηθούν στο βοηθητικό γήπεδο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί περισσότερο το αγωνιστικός χώρος που θα γίνει ο αγώνας.

Παρά την αρχική άρνηση των «πρασίνων», το αίτημα της Βελγικής ομάδας έγινε δεκτό και οι «φιλοξενούμενοι» προπονήθηκαν στο βοηθητικό γήπεδο της αναμέτρησης.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Μλάντεν Πέτριτς προπονήθηκε κανονικά και είναι έτοιμος να αγωνιστεί κανονικά στον μεγάλο αγώνα.

Στη Λιέγη ο Γιάννης Αλαφούζος

Εν τω μεταξύ, στη Λιέγη βρίσκεται ήδη ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος μάλιστα θα δειπνίσει με τους παίκτες της ομάδας το βράδυ της τρίτης, δίνοντας παράλληλά το σύνθημα νίκης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024