Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Με ωριμότητα και τον κόσμο μας θα προκριθούμε» είπε ο Αναστασίου

«Με ωριμότητα και τον κόσμο μας θα προκριθούμε» είπε ο Αναστασίου

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του έμεινε ο Γιάννης Αναστασίου όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα του ΟΤΕ TV. Ο τεχνικός των «πράσινων», κατέληξε πως η ομάδα του με την κατάλληλη ωριμότητα και φυσικά με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του έμεινε ο Γιάννης Αναστασίου όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα του ΟΤΕ TV. Ο τεχνικός των «πράσινων», κατέληξε πως η ομάδα του με την κατάλληλη ωριμότητα και φυσικά με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου:

«Ήμασταν κυρίαρχοι και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ένα γκολ και να μιλάγαμε για ένα άλλο ματς στην Λεωφόρο. Αυτό που ξεκίνησε η περσινή ομάδα έχει πολύ δρόμο ακόμη για να το πετύχει. η ομάδα έχει πολύ. Έχουμε δρόμο μπροστά μας ακόμη, έχουμε πέντε μέρες μέχρι τον επαναληπτικό. Να γυρίσουμε πίσω και εν συνεχεία να δούμε και το ματς της Σταντάρ απέναντι στην Κορτράικ το Σάββατο. Στην έδρα μας παίζουμε διαφορετικά, χρειαζόμαστε ωριμότητα και υπομονή και με την βοήθεια του κόσμου μας θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει την πρόκριση».

Για τον Μέντες: «Ένιωσε ένα σφίξιμο στο γόνατο και έπρεπε να αλλάξουμε τα σχέδια μας δεν στηριζόμαστε σε έναν παίκτη και πάντα είμαστε έτοιμοι για να καλύψουμε το κενό. Αυτό φάνηκε και τώρα όπου στο τελευταίο 20λεπτο δείξαμε φρεσκάδα και είχαμε δυνάμεις».

Ενώ αργότερα στη συνέντευξη τύπου δήλωσε:
«Θα έλεγα πως ήταν ένα δύσκολο ματς σε ένα απίστευτα κακό γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη και πρέπει να σπάσαμε ρεκόρ απόψε. Δεν ήμασταν τόσο αποφασιστικοί, ειδικά σε κάποιες στιγμές στην άμυνα. Στο δεύτερο ισορροπήσαμε και φαινόταν πως μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, ο Παναθηναϊκός. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Σε αυτό το επίπεδο όταν χάνεις την νίκη, τουλάχιστον να μην χάνεις. Το 0-0 φαντάζει καλό αλλά είναι επικίνδυνο αποτέλεσμα. Θέλει μεγάλη προσοχή. Έχουμε πέντε μέρες, να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε και το γήπεδο στην Αθήνα θα είναι καλύτερο για να παίξουμε το παιχνίδι μας».

Ποιες είναι οι πιθανότητες για την πρόκριση; «50-50».

Είδαμε έναν διαβασμένο Παναθηναϊκό. Τι παραπάνω χρειάζεται στην ρεβάνς; «Το γκολ, η ηρεμία και η υπομονή. Αναλύσαμε τα ατού τους και προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τις ικανότητες τους. Η τακτική μας προσέγγιση ήταν πολύ καλή. Το γεγονός ότι δεν σκοράραμε θα λέγαμε πως ήταν άτυχη στιγμή, ήταν κακό το γήπεδο. Είναι η ρεβάνς ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Με τον κόσμο στο πλευρό μας, σίγουρα το ματς θα είναι διαφορετικό».

Είναι πιο δύσκολο το ματς στην Λεωφόρο μετά το αποψινό παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός δεν καθάρισε την πρόκριση; «Ναι. Θα χρειαστεί μεγάλη ωριμότητα και υπομονή. Στην έδρα μας έχουμε άλλο πρόσωπο, το γήπεδο θα είναι πιο γρήγορο. Είναι θέμα θέλησης και προσοχής στις λεπτομέρειες. Όταν κάνεις λάθη είναι καλό να μην τιμωρήστε. Το λάθος που κάναμε σήμερα είναι πως δεν το τελειώσαμε από σήμερα».

Ποια η άποψη σας για την φάση στο πρώτο μέρος. Ήταν πέναλτι; «Ήταν απόφαση του διαιτητή. Δεν ήμουν μέσα στο γήπεδο για να ξέρω. Δεν έδωσε πέναλτι. Και να το έδινε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε. Οι παίκτες μου είχαν άψογη συμπεριφορά όταν υπήρχαν στιγμές εντάσεις».

Πέτριτς: «Στο πρώτο μέρος παίξαμε ίσως λίγο πιο αμυντικά, σεβαστήκαμε περισσότερο τον αντίπαλό μας, αφήσαμε χώρους. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, όμως δεν είχαμε τύχη και συγκέντρωση σε κάποιες περιπτώσεις. Για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν πάντως, η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι συγκεκριμένα, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο. Πιστεύω πως η Λεωφόρος θα φλέγεται και θα πάμε να κάνουμε τη δουλειά μας».

Για τη σεζόν που έρχεται: «Ήταν σημαντικό το ότι μετείχα στην προετοιμασία φέτος. Αισιοδοξώ πως θα πάμε καλά στην Ευρώπη, που θα δημιουργήσει ίσως κάποια έξτρα κούραση στο πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω στην ομάδα μας και ότι θα τα πάμε καλά».

»Ελπίζω στο τέλος της σεζόν να μπορώ να μιλήσω και ελληνικά. Έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τους συμπαίκτες μου».

Λαγός: «Είχαμε μια συγκεκριμένη στρατηγική και νομίζω ότι τη βγάλαμε αρκετά καλά στο γήπεδο. Στο α’ ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά στο δεύτερο μπήκαμε πιο αποφασισμένοι. Ήμασταν πιο δυνατοί, είχαμε κατοχή της μπάλας και πολλές φάσεις για ένα γκολ που θα μας επέτρεπε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα ενόψει του δεύτερου ματς. Η Σταντάρ είναι πολύ καλή ομάδα και το έδειξε και πέρυσι. Την περιμέναμε όπως ήταν. Την είχαμε δει, την είχαμε αναλύσει, δεν την αφήσαμε να κάνει το παιχνίδι της».

Για τη ρεβάνς: «Δύσκολο παιχνίδι στη Λεωφόρο, πρέπει να προσέξουμε να μη δεχθούμε γκολ και να αξιοποιήσουμε αυτή τη φορά τις ευκαιρίες μας. Όταν παίζεις στην έδρα σου είναι συν οι οπαδοί, και νομίζω ότι θα κάνουμε αυτό που δεν κάναμε εδώ. Τη νίκη και την πρόκριση».

Για τη χρονιά που έρχεται: «Η προετοιμασία έγινε με βάση την περσινή σεζόν. Είχαμε τέσσερις βδομάδες να δουλέψουμε και ο προπονητής και το τιμ ήξεραν τι πρέπει να κάνουμε. Δείξαμε σήμερα ότι έχουμε δουλέψει. Δε σκοράραμε κι αυτό μας πικραίνει, αλλά ελπίζουμε ότι θα το κάνουμε στη Λεωφόρο. Ο κορμός της ομάδα έχει μείνει από πέρυσι, έχουμε το ίδιο φανταστικό κλίμα και φιλοσοφία. Φέτος θέλουμε το κάτι παραπάνω, είτε αυτό είναι η Ευρώπη, είτε το πρωτάθλημα».

Νάνο:
«Είναι ένα αποτέλεσμα παγίδα .Αφού αν δεχτούμε ένα γκολ, θα πρέπει να πετύχουμε μετά δύο» τόνισε αρχικά ο Ισπανός αμυντικός του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: «Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη σήμερα, αλλά στη Λεωφόρο μαζί με τον κόσμο μας, μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το ευρωπαϊκό μου ντεμπούτο. Μπήκα στο αγώνα με μεγάλη όρεξη μακάρι να πετύχουμε πρόκριση στον επόμενο αγώνα».

Μπεργκ:
«Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα αλλά ήταν κρίμα και είμαστε πικραμένοι γιατί στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Για αυτό τον λόγο είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Το σημαντικό είναι ότι πλέον έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε την πρόκριση στην έδρα μας. . Παρότι δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ, με την εμφάνιση που κάναμε, νιώθουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση για τον αγώνα που έρχεται. Έχουμε πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες πλέον για να περάσουμε και ανυπομονώ πολύ για το παιχνίδι στη Λεωφόροι μπροστά στον κόσμο μας»

Κοτσόλης:
«Ο Παναθηναϊκός όπως έχω ξαναπεί είναι συνυφασμένος με τις ευρωπαϊκές διακρίσεις για αυτό και πρέπει να κάνουμε την διάκριση και να πάρουμε την πρόκριση στο δεύτερο ματς, στη Λεωφόρο»

Καρέλης:
«Είναι ξεχωριστή εμπειρία να παίζεις στην Ευρώπη. Παίξαμε καλά αλλά δεν πήραμε τη νίκη. Έχουμε τη ρεβάνς στην έδρα μας και προσωπικά πιστεύω ότι είμαστε ήδη στην επόμενη φάση».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024