Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε» δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε» δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου

Αισιόδοξος για τον αγώνα ρεβάνς με την Σταντάρ Λιέγης την Τρίτη στη Λεωφόρο στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου του Champions League εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε ότι οι παίκτες του ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να περάσουν το εμπόδιο των Βέλγων μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Εξήγησε επίσης ότι ο Μέντες έκανε κανονικά προπόνηση και ο Πέτριτς έμεινε προληπτικά εκτός, ενώ αναφερόμενος σε πιθανή ενίσχυση του ρόστερ, ξεκαθάρισε ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά το τέλος του αυριανού ματς. Ζέκα: «καλύτεροι στις τελικές προσπάθειες».

Αισιόδοξος για τον αγώνα ρεβάνς με την Σταντάρ Λιέγης την Τρίτη στη Λεωφόρο στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε ότι οι παίκτες του ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να περάσουν το εμπόδιο των Βέλγων μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα.

Εξήγησε επίσης ότι ο Μέντες έκανε κανονικά προπόνηση και ο Πέτριτς έμεινε προληπτικά εκτός, ενώ αναφερόμενος σε πιθανή ενίσχυση του ρόστερ, ξεκαθάρισε ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά το τέλος του αυριανού ματς.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Αναστασίου:

Για το πώς βλέπει το παιχνίδι: «Μετά από ένα περίεργο ματς στην Λιέγη, δείξαμε ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη, κάτι που το πίστευα. Αύριο ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Αυτή η ομάδα έχει πολλά να δώσει. Δείξαμε πέρυσι εντός συνόρων τις δυνατότητες μας και θέλουμε το ίδιο και στην Ευρώπη. Είναι αρκετά δύσκολο το παιχνίδι αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουνε. Αν τα κάνουμε δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για την απουσία του Εζεκιέλ: «Πριν το ματς ήμασταν προετοιμασμένοι στο να μην παίξει ο Εζεκιέλ. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι σε κάθε σενάριο. Όποιος και να παίξει ξέρουμε τι να κάνουμε. Από εμάς θα εξαρτηθεί. Προσπαθούμε πάντα να παίξουμε το παιχνίδι μας, αλλά είναι ένα πονηρό παιχνίδι, αλλά εμείς στη Λεωφόρο παίζουμε πάντα το παιχνίδι μας από το πρώτο λεπτό».

Για το αν θα θεωρηθεί αποτυχία ένας πιθανός αποκλεισμός:
«Δεν θέλω να το πιστεύω αυτό. Θα σας απαντήσω αύριο μετά το παιχνίδι».

Για το τι περιμένει από την Σταντάρ:
«Αυτό θα σας το πει ο προπονητής της Σταντάρ. Σε τέτοια παιχνίδια όλες οι ομάδες μπορούν να κάνουν την ζημιά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, είμαστε η ομάδα που δεν δέχθηκε γκολ από την Σταντάρ. Πρέπει να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες σε γκολ για να έρθει η νίκη».

Για το πώς θα προσεγγίσει το ματς:
«Σε αυτό το επίπεδο στόχος είναι να μην δεχθείς γκολ αλλά δεν σημαίνει πως θα παίξεις αμυντικά. Υπάρχει και η επιθετική άμυνα. Όταν εδώ κάνουμε το παιχνίδι μας, μπορούμε να κοιτάξουμε τον οποιοδήποτε στα μάτια».

Για την κατάσταση των Μέντες και Πέτριτς:
«Ο Μέντες έκανε κανονικά προπόνηση και ο Πέτριτς είναι καλά. Προληπτικά έμεινε εκτός».

Για το αν υπάρξουν περαιτέρω μεταγραφές:
«Το σημαντικό είναι να τελειώσει το ματς αύριο. Αν τελειώσει όπως θέλουμε υπάρχουν περιθώρια. Έχουμε ένα ρόστερ 25 παικτών και σε πρώτη φάση είμαστε καλά. Όσο αυξάνονται οι υποχρεώσεις, χρειάζεται και ενίσχυση. Μας ενδιαφέρει το αυριανό παιχνίδι και μετά αν χρειαστεί να κάνουμε κάτι, θα είμαστε έτοιμοι για να το κάνουμε. Να είστε σίγουροι για αυτό.

Για το αν ανησυχεί με την εμπειρία που δεν υπάρχει στο ρόστερ:
«Δείξαμε με μεγάλους αντιπάλους πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Δεν με τρομάζει η εμπειρία ή η ωριμότητα. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Η Σταντάρ έχει νέους παίκτες, οπότε είμαστε στο ίδιο επίπεδο».

Ζέκα: «Καλύτεροι στις τελικές προσπάθειες»

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο Ζέκα:

-Έχεις βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση και έχεις πανηγυρίσει μια πρόκριση, τότε το εκτός έδρας αποτέλεσμα κόντρα στην Μάδεργουελ ήταν καλύτερο, υπάρχει πίεση στους παίκτες; «Όχι νομίζω ότι έχουμε πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα. Ο στόχος μας είναι η νίκη. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και με ποιον τρόπο. Δεν υπάρχει πίεση, αντίθετα υπάρχει μεγάλη όρεξη».

-Περιμένεις η Σταντάρ να αγωνιστεί διαφορετικά αύριο;
«Πραγματικά δεν ξέρω πως θα εμφανιστούν, Δεν μας ενδιαφέρει κιόλας αλλά μας νοιάζει πως θα παίξουμε εμείς. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θεωρώ ότι θα έχουμε πρόβλημα.Ένα γκολ για αυτούς θα είναι ένα βήμα πρόκρισης σε αντίθεση με εμάς που τότε θα χρειαστεί να πετύχουμε δυο».

-Συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι που πρέπει να βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός;
«Νομίζω ότι θα πρέπει να βελτιωθούμε στις τελικές προσπάθειες για να πετύχουμε γκολ. Στο Βέλγιο το πρώτο μέρος δεν ήταν το αναμενόμενο που μπορεί να περιμένει κάποιος από τον Παναθηναϊκό. Δεχτήκαμε κάποιες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε φάει κάποιο γκολ. Στο δεύτερο μέρος όμως ανεβήκαμε, πιέσαμε τον αντίπαλο και είχαμε εμείς τις ευκαιρίες για κάποιο τέρμα που όμως δεν ήρθε».

-Ποιος είναι το μήνυμα που στέλνεις τον κόσμο;
«Να συνεχίσουν να κάνουν ακριβώς ότι έκαναν την περασμένη σεζόν. Ήταν φανταστικοί και μας υποστήριξαν και στα καλά και στα άσχημα και εμείς τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024