Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν είναι πολύ άσχημη η κλήρωση...», είπε ο Μίτσελ

«Δεν είναι πολύ άσχημη η κλήρωση…», είπε ο Μίτσελ

Τι και αν η ομάδα του δεν είχε την τύχη με το μέρος της στην κλήρωση του Champions League που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο Μονακό, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Μίτσελ, ήταν χαμογελαστός και αισιόδοξος στις πρώτες δηλώσεις του στη nova, λέγοντας πώς, μπορεί οι Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους να είναι τα απόλυτα φαβορί, όμως «… μπορούμε να παλέψουμε. Δεν μου φαίνεται πολύ άσχημη η κλήρωση». Μαρινάκης: «Μας αρέσουν τα δύσκολα».

Τι και αν η ομάδα του δεν είχε την τύχη με το μέρος της στην κλήρωση του Champions League που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο Μονακό, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Μίτσελ, ήταν χαμογελαστός και αισιόδοξος στις πρώτες δηλώσεις του στη nova, λέγοντας πώς, μπορεί οι Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους να είναι τα απόλυτα φαβορί, όμως «… μπορούμε να παλέψουμε. Δεν μου φαίνεται πολύ άσχημη η κλήρωση».

«Είναι δυο πολύ επικίνδυνες ομάδες, το γνωρίζαμε πως η κλήρωση αυτή έχει τέτοιους κινδύνους. Δεν μου φαίνεται πολύ άσχημη η κλήρωση. Γνωρίζαμε από την αρχή πως θα πέσουμε με δυνατές ομάδες.

Υπήρχαν καλύτερες επιλογές, αλλά πάντα πρέπει να αγωνίζεσαι. Πιστεύω πως η φετινή κλήρωση είναι παρόμοια με την περσινή στα χαρτιά. Μπενφίκα και Παρί είναι δυο ομάδες που ήταν πολύ πιο δυνατές από εμάς. Όμως, πιο μεγάλη είναι η χαρά μας.

Μου αρέσει ο όμιλος. Πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε πολύ σοβαρά. Φαβορί σίγουρα είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης με την Γιουβέντους, όμως αισθάνομαι πως μπορούμε να παλέψουμε καλά.

Αυτό που ελπίζουμε και περιμένουμε από την ομάδα είναι να έχει το ίδιο καλό επίπεδο σε όλα τα ματς που θα δώσουμε. Μπορώ να υποσχεθώ πως θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων διότι αυτή η ομάδα μπορεί να μεταμορφώνεται στην Ευρώπη».

– Που θα πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα;
«Εμείς πρόσφατα χάσαμε τον Σάμαρη που ήταν βασικός πέρυσι, παρόλο που έχουμε τον Εντινγκά, ο οποίος μας βοήθησε πολύ φέτος. Θα θέλαμε ενίσχυση στην επίθεση».

Μαρινάκης: «Μας αρέσουν τα δύσκολα»

Λίγη ώρα μετά την κλήρωση των ομίλων, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Ήταν δύσκολη κλήρωση για μας, με πολύ καλές ομάδες. Ο Ολυμπιακός είναι μία νέα ομάδα, με μεγάλο ταλέντο, με πάθος. Το είδαμε στην προετοιμασία και πιστεύουμε ότι εάν παίξει καλά, όπως μπορεί, και κάνει λίγα λάθη, τότε όλα γίνονται. Είμαστε αισιόδοξοι και μας αρέσουν τα δύσκολα.

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε, θα το πολεμήσουμε. Με τον κύριο Μίτσελ είμαστε σε διαρκή επαφή. Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα, στα νέα παιδιά. Ο Μίτσελ έχει αποδείξει ότι μπορεί να τους βγάλει τον καλύτερό τους εαυτό.

Είμαι αισόδοξος και πάμε για το καλύτερο. Η ομάδα αντιμετωπίζει τις μεγάλες ομάδες με τον ίδιο ενθουσιασμό, δεν φοβάται όσο δυνατοί κι αν είναι οι αντίπαλοί μας. Μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024