Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Νιώθω Πειραιώτης», είπε ο Μίτσελ, «πάρτι» στα αποδυτήρια

«Νιώθω Πειραιώτης», είπε ο Μίτσελ, «πάρτι» στα αποδυτήρια

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Μίτσελ μετά το τέλος του αγώνα στο Φάληρο και πώς να μην ένιωθε έτσι, όταν μετά από 90 λεπτά αγώνα, είχε πετύχει μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην καριέρα του και μάλιστα κόντρα στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης και φυσικά, περσινή φιναλίστ του Champions League. Μία Ατλέτικο που πριν από μερικές ημέρες, έφυγε νικήτρια από το Μπερναμπέου επί της βασίλισσας Ρεάλ! Μαρινάκης: «Όλη η Ελλάδα είναι περήφανη».

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Μίτσελ μετά το τέλος του αγώνα στο Φάληρο και πώς να μην ένιωθε έτσι, όταν μετά από 90 λεπτά αγώνα, είχε πετύχει μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην καριέρα του και μάλιστα κόντρα στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης και φυσικά, περσινή φιναλίστ του Champions League. Μία Ατλέτικο που πριν από μερικές ημέρες, έφυγε νικήτρια από το Μπερναμπέου επί της βασίλισσας Ρεάλ!

Παρά τη δική του εξαιρετική δουλειά για μία νέα ομάδα που χτίζεται σχεδόν από την αρχή, εκείνος έδειξε και πάλι ταπεινός και αφιέρωσε τη νίκη αποκλειστικά στους παίκτες του:

«Οι νίκες ανήκουν πάντα στους παίκτες και αυτή είναι σίγουρα δουλειά των ποδοσφαιριστών μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε μια τόσο σπουδαία επιτυχία απέναντι σε ένα μεγαθήριο του ισπανικού ποδοσφαίρου».

Στη συνέχεια, ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε στη NOVA: «Η δουλειά του προπονητή είναι να δίνει τις οδηγίες και οι παίκτες να τις υλοποιούν. Απόψε το έκαναν πολύ καλά. Οι αλλαγές ήταν όντως επιτυχημένες και όσοι μπήκαν ανταποκρίθηκαν. Είμαστε ευτυχισμένοι για το αποτέλεσμα. Οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Από τη πρώτη στιγμή οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μ’ έκαναν να νιώθω Πειραιώτης, απόψε μ’ έκαναν να ανατριχιάσω.

Ο Αντσελότι θα κερδίσει και την Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο εφέτος, ελπίζω να το κάνουμε και εμείς, αλλά θα είναι πιο δύσκολο. Όταν ήρθα, είπα ότι θέλω να κάνω καλύτερο τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη.

Για τον Μήτρογλου είμαστε χαρούμενοι. Απέδειξε ότι είναι εδώ. Ο Μιλιβόγεβιτς είναι ο τέλειος παίκτης, ιδανικός για αντικαταστάτης του Σάμαρη».

Μαρινάκης: «Όλη η Ελλάδα είναι περήφανη»

Περιχαρής για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καραϊσκάκη» εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, σε δήλωσή του κατά την αποχώρησή του από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τόνισε πως η νίκη των «ερυθρόλευκων» απέναντι στους «ροχιμπλάνκος» έκανε περήφανη ολόκληρη την Ελλάδα και πως το ευρωπαϊκό όνειρο της ομάδας συνεχίζει να υπάρχει.

«Σήμερα τα λόγια είναι περιττά, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Όλη η Ελλάδα είναι περήφανη», είπε χαρακτηριστικά ενώ για το αν εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση απάντησε: «Καθόλου».

Μανιάτης: «Γεμίζουμε αισιοδοξία»

Αν και έπαιξε θεωρητικά ως «ανέτοιμος» ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης, μπήκε στην 11άδα και… μάσησε σίδερα, αποδεικνύοντας γιατί είναι αναντικατάστατος στη μεσαία γραμμή της ομάδας του.

Ο διεθνής άσος των «ερυθρόλευκων», τόνισε πως υπάρχει πίστη στην ομάδα, μετά την περσινή πορεία στην Ευρώπη, ενώ σχολίασε και την παρουσία του κόσμου της ομάδας.

«Είναι πολύ μεγάλη η σημερινή νίκη. Δουλέψαμε πολύ γι’ αυτό το ματς. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια. Η Ατλέτικο είναι μια μεγάλη ομάδα, το απέδειξε πέρυσι σε όλο το πρωτάθλημα και στο Champions League. Η σημερινή εμφάνιση μας γεμίζει αισιοδοξία. Πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Φάνηκε πως έχουμε πολύ καλή ομάδα και σε κάθε ματς βελτιωνόμαστε περισσότερο».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός. Ειδικά όταν η ομάδα έδειξε ότι κουράστηκε, η παρουσία του ήταν πολύ σημαντική. Τον θέλουμε δίπλα μας και στο πρωτάθλημα, τον ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη».

Για την συνέχεια: «Μετά την περσινή πορεία υπάρχει πίστη στην ομάδα μας. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία και φέτος και αν γίνεται να περάσουμε πάλι τους ομίλους. Βέβαια, η ομάδα είναι καινούρια, έχει αρκετούς νέους παίκτες. Σιγά-σιγά θα βελτιωθούμε κι άλλο. Ελπίζω να κάνουμε ανάλογη πορεία με την περσινή».

Μαζουάκου: «Δεν φοβηθήκαμε την Ατλέτικο»

Με εμφανίσεις όπως αυτή απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν, όπως δήλωσε μετά το ματς ο Μαζουάκου που ήταν ένας εκ των σκόρερ του θριάμβου των Πειραιωτών.

«Είμαστε μια νέα ομάδα, όμως δείξαμε σήμερα πως έχουμε καλή χημεία. Αυτή βοηθάει στο ποδόσφαιρο, για να είμαστε δεμένοι, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να βγάζουμε φάσεις. Δε νομίζω ότι φοβόμαστε κανέναν. Βγάζοντας ανάλογη ποιότητα με την αποψινή, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Δώσαμε το μάξιμουμ και φάνηκε.

Σεβαστήκαμε, αλλά δεν φοβηθήκαμε την Ατλέτικο. Συζητήσαμε στα αποδυτήρια το πόσο σπουδαία νίκη πήραμε. Φυσικά συνεχίζουμε, αγωνιζόμαστε με τον ίδιο τρόπο και θα χαρούμε την μεγάλη μας επιτυχία. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις σε φάσεις όπως αυτή που σκόραρα. Εκεί δεν σούταρα, αλλά σήμερα το έκανα…», ήταν τα λόγια του Γάλλου μπακ.

Ρομπέρτο: «Στο ίδιο επίπεδο»

Να συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο είναι το στοίχημα του Ολυμπιακού, όπως τόνισε μιλώντας στην κάμερα του novasports ο Ρομπέρτο.

Αναλυτικά:

«Είχαμε πει πως θα προσπαθούσαμε να κάνουμε τα πάντα, τα κάναμε, η ομάδι ανταποκρίθηκε και πήραμε τη νίκη.

Είναι κίνητρο για τα επόμενα ματς αυτή η νίκη, αλλά αν δεν συνεχίσουμε τα καλά παιχνίδι στη διοργάνωση δεν θα σημαίνει τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο.

Είναι η δουλειά μου, προσπαθώ πάντα να παίζω καλά για την ομάδα. Είναι απαιτητική διοργάνωση, είμαι εδώ για να προσπαθώ.

Ακούγεται πολύ η φωνή του κόσμου στο γήπεδο και μάλιστα τις στιγμές που το χρειαζόμαστε. Είναι πολύ δύσκολα να παίξει κάποιος εδώ. Τους ευχαριστούμε πολύ είναι σαν να έχουμε παραπάνω παίκτη».

Ελαμπντελαουί: «Απίστευτο συναίσθημα»

Ονειρεμένη πρεμιέρα στο Champions League για τον Oμάρ Ελαμπντελαουί που είδε τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 3-2 της φιναλίστ του θεσμού, Ατλέτικο Μαδρίτης. Μετά το τέλος της αναμέτρησης πόσταρε φωτογραφία στο twitter από τα αποδυτήρια γράφοντας:

«Πάμε!!! Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει το Champions League!!! Απίστευτο συναίσθημα!!!!»

Μιλιβόγεβιτς: «Έδωσα όλη τη δύναμή μου»

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς υποστήριξε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού, έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους για να φτάσουν στη νίκη απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ήταν ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς στη νίκη με 3-1 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Μάλιστα, έτρεξε 16 χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο, τα οποία βοήθησαν εξαιρετικά στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, είπε:

Για τα χιλιόμετρα που έκανε: «Με εκπλήσσει αυτός ο αριθμός. Έδωσα όλη τη δύναμή μου για να φτάσουμε στη νίκη. Όλοι οι παίκτες έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι και για αυτό νικήσαμε μία τόσο μεγάλη ομάδα, όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης».

Για το γεγονός ότι προσαρμόστηκε γρήγορα: «Όπως είπα πριν από το πρώτο παιχνίδι, ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν. Απολαμβάνω το παιχνίδι εδώ και παίζω στη θέση που μου αρέσει. Αισθάνομαι καταπληκτικά και νομίζω πως στο μέλλον μόνο καλύτερα μπορούν να πάνε τα πράγματα».

Για την επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού: «Για εμένα πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σήμερα κερδίσαμε. Τα δώσαμε όλα. Στο επόμενο παιχνίδι παίζουμε απέναντι στη Μάλμε. Έχουμε άλλα σημαντικά παιχνίδια μέχρι αυτό και θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να δούμε ξεχωριστά τον επόμενο αντίπαλο».

Μήτρογλου: «Η ομάδα θα με βοηθήσει, όπως κι εγώ αυτήν. Ξέρω τι μπορώ να κάνω και απλώς παίζω την μπάλα μου. Είναι σημαντικό που είναι ο Μίτσελ στον πάγκο, που με ξέρει και τον ξέρω και με εμπιστεύεται. Αφού τα βρήκα σήμερα τα πατήματα, μια χαρά είμαι. Εμείς κοιτάμε από παιχνίδι σε παιχνίδι, ήταν σημαντική η νίκη κόντρα σε μια ομάδα απ’ τις καλύτερες του κόσμου. Θα μείνω μέχρι το καλοκαίρι και θα μιλήσουμε μετά».

Ντομίγκες:
«Η Ατλέτικο είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που πολεμάει πολύ. Εμείς μείναμε ενωμένοι, τρέξαμε ασταμάτητα και ήταν μια τεράστια επιτυχία. Είναι πολύ δύσκολο να βάλεις τρία γκολ στην Ατλέτικο. Δεν πρέπει όμως να μείνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα, πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Ο κόσμος τραγουδούσε ασταμάτητα, το ξέραμε αυτό και μας βοήθησε πολύ».

Αφελάι

Για το γεμάτο Καραϊσκάκης: «Είχα ακούσει πολλά θετικά πράγματα για το κοινό του Ολυμπιακού αλλά αυτό που έζησα ήταν απίστευτο. Από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, ακόμα και το ζέσταμα δεν σταματούσαν να τραγουδάνε.,με τέτοιον κόσμο και παίζοντας όπως σήμερα μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά».

Για τους στόχους: «Πρέπει να προχωράμε κοιτάζοντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σίγουρα ο κόσμος θα πρέπει να χαίρεται την μεγάλη νίκη, αλλά εμείς θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος που είναι πολύ κοντά».

Για το αν θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό:
«Θα δούμε τι θα συμβεί, δεν ,μπορούμε να το προβλέψουμε. Το σίγουρο είναι πως έχω έρθει σε μία μεγάλη ομάδα με σπουδαίους φιλάθλους και θα προσπαθήσω να το απολαύσω».


Γκριζμάν: «Τους βγάζω το καπέλο…»

Τους φίλους του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ο Αντουάν Γκριζμάν μιλώντας στην κάμερα του novasports, χαρακτηρίζοντας «εξαιρετική ομάδα» τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Βγάζω το καπέλο στους φίλους του Ολυμπιακού. Δεν υποτιμήσαμε τον Ολυμπιακό, μας είχε προετοιμάσει ο προπονητής μας για το ότι πρόκειται για εξαιρετική ομάδα και φάνηκε στο γήπεδο αυτό. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη, πρέπει να διορθωθούμε και να επανέλθουμε στο επόμενο ματς».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024