Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλλάζουν... όνομα στο γήπεδο της Μάλμε

Αλλάζουν… όνομα στο γήπεδο της Μάλμε

Η Μάλμε ετοιμάζεται για τον πρώτο της εντός έδρας αγώνα, απέναντι στον Ολυμπιακό, για τους ομίλους του Champions League, όμως ο αγώνας δεν θα γίνει στο «Swedbak Stadion», αλλά στο «νέο στάδιο της Μάλμε»! Ουσιαστικά είναι το ίδιο γήπεδο, όμως το λογότυπο της χορηγού εταιρίας, της οποίας το γήπεδο φέρει το όνομα, «Swedbank», δεν θα φαίνεται πουθενά, αφού η UEFA αναγκάζει την Μάλμε να το καλύψει, ενώ στα χαρτιά το γήπεδο έχει το όνομα «νέο στάδιο της Μάλμε».

Η Μάλμε ετοιμάζεται για τον πρώτο της εντός έδρας αγώνα, απέναντι στον Ολυμπιακό, για τους ομίλους του Champions League, όμως ο αγώνας δεν θα γίνει στο «Swedbak Stadion», αλλά στο «νέο στάδιο της Μάλμε»!

Ουσιαστικά είναι το ίδιο γήπεδο, όμως το λογότυπο της χορηγού εταιρίας, της οποίας το γήπεδο φέρει το όνομα, «Swedbank», δεν θα φαίνεται πουθενά, αφού η UEFA αναγκάζει την Μάλμε να το καλύψει, ενώ στα χαρτιά το γήπεδο έχει το όνομα «νέο στάδιο της Μάλμε».

Αυτό συμβαίνει καθώς η ομοσπονδία, όπως λένε οι ιθύνοντες της Μάλμε, δεν θέλει να φαίνονται λογότυπα και ονόματα χορηγών, οι οποίοι δεν είναι σπόνσορες του Champions League ταυτόχρονα.

«Είναι ένα καλό όνομα καιγια διαφημιστικούς λόγους. Είναι αρκετά μικρό και καλό το όνομα. Αυτό συμβαίνει μετά από οδηγία της UEFA. Όλο το γήπεδο καλύπτεται από τα logo του Champions League και τους χορηγούς.Με την Σάλτσμπουργκ αυτό δεν είχε συμβεί.

»Δεν είχε καλυφθεί το όνομα τουSwedbank Stadion. Τώρα όμως θα είναι καλυμμένο. Όλοι οι χορηγοί, οι υπεύθυνοι του σταδίου αλλάκαι όλοι όσοι πρέπει είναι ενήμεροι. Από την στιγμή που βρισκόμαστε στην φάση των ομίλων του Champions League όλα θα πρέπει να γίνονται όπως προβλέπονται.

»Oι άνθρωποι της UEFA θα διαπιστώσουν το πόσο οργανωμένοι είμαστε και πως μπορούμε να κάνουμε όλα όσα πρέπει για το επίπεδο του θεσμού», ήταν τα λόγια του διευθυντή επικοινωνίας της Μάλμε, Πίτερ Αλάντερ.

Αυτό βέβαια οδηγεί στο ερώτημα του τι θέλει τελικά να κάνει η UEFA με το θέμα του μάρκετινγκ των ομάδων, τι στιγμή που εκείνη τις έχει στρέψει σε αυτή την κατεύθυνση…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024