Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μας διασκέδασε ο κόουτς της Μάλμε...», η απάντηση Μίτσελ

«Μας διασκέδασε ο κόουτς της Μάλμε…», η απάντηση Μίτσελ

Το «γάντι του μποξ» που σήκωσε λίγες ώρες νωρίτερα, ο τεχνικός της Μάλμε, 'Αγκε Χαρέιντε, υποτιμώντας ξεκάθαρα τον Ολυμπιακό, «φόρεσε» με τη σειρά του ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Μίτσελ, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης του Champions League την Τετάρτη στη Σουηδία, ανταπέδωσε τα «πυρά» και τις ειρωνείες. «Δεν μας επηρέασαν όσα είπε ο προπονητής της Μάλμε. Το λέω ειλικρινά, εγώ δεν έχω επηρεαστεί καθόλου. Ισα-ίσα μας διασκέδασε».

Το «γάντι του μποξ» που σήκωσε λίγες ώρες νωρίτερα, ο τεχνικός της Μάλμε, ‘Αγκε Χαρέιντε, υποτιμώντας ξεκάθαρα τον Ολυμπιακό, «φόρεσε» με τη σειρά του ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Μίτσελ, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης του Champions League την Τετάρτη στη Σουηδία, ανταπέδωσε τα «πυρά» και τις ειρωνείες.

«Δεν μας επηρέασαν όσα είπε ο προπονητής της Μάλμε. Το λέω ειλικρινά, εγώ δεν έχω επηρεαστεί καθόλου. Ισα-ίσα μας διασκέδασε» και συνέχισε:

«Συμφωνώ απολύτως με όσα είπε. Δείχνει ότι γνωρίζει καλά την ιστορία μας και σέβεται το σύλλογό μας, άρα συμφωνούμε μαζί του. Συμπληρώνουμε 100 ματς στην Ευρώπη. Είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες, που μετέχουμε σε διοργάνωση με τις κορυφαίες ομάδες Αγγλίας, Ισπανίας.

Συμφωνούμε λοιπόν μαζί του, θα προσπαθήσουμε αύριο αν και είμαστε χειρότεροι. Αν είναι τόσο πετυχημένος στο γήπεδο όσο και στις αίθουσες Τύπου, τότε θα έχουμε λίγα πράγματα να κάνουμε», ήταν το καυστικό σχόλιο του Μίτσλε, ο οποίος θέλησε να απαντήσει στον συνάδελφό του.

Σε ερώτηση που του τέθηκε στην συνέχεια για τον Τζίμι Ντουρμάζ υποστήριξε πως: «Θα το γνωρίζει σίγουρα ο προπονητής της Μάλμε αυτό. Το εάν θα παίξει ή όχι (σ.σ. γέλια). Μας έχει μελετήσει και διαβάσει πολύ. Ξέρει για εμάς. Οπότε μπορείτε να τον ρωτήσετε. Θα ξέρει. Από τότε που ήμουν μικρός και λυπάμαι που θα το πω, το πρώτο που με δίδαξαν ήταν να σέβομαι τον αντίπαλο.

Ενημερώνω τον προπονητή της Μάλμε ότι αυτό το έμαθα στη Ρεάλ Μαδρίτης! Ίσως αν ο προπονητής της Μάλμε είχε παίξει στη Ρεάλ ή είχε προπονήσει τον Ολυμπιακό θα καταλάβαινε καλύτερα. Η δική μου εποχή της δόξας έχει περάσει γιατί αυτό ήταν όταν ήμουν παίκτης. Και πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Ξέρουμε ότι ο κάθε προπονητής έχει τον τρόπο του, όμως εγώ βλέπω την Μάλμε ακριβώς όπως είχα δει την Ατλέτικο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ελπίζουμε ότι αύριο ο Όλσεν, ο γκολκίπερ της Μάλμε, δεν θα παίξει πάλι τόσο καλά. Αλλά ας μη θυμώσει ο προπονητής της Μάλμε (γέλια…)», ανέφερε κλείνοντας, ενώ μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου στήθηκε πηγαδάκι με τους Σουηδούς δημοσιογράφους.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τους ρώτησε αν είναι πάντα διασκεδαστικές οι συνεντεύξεις Τύπου όπως αυτή της Τρίτης (30/09), με τους εκπροσώπους του Τύπου να απαντούν καταφατικά. Ο Μίτσελ στη συνέχεια ανέφερε: «Θα θέλατε να αλλάξουμε θέση;», με τον Σουηδό ρεπόρτερ να απαντά: «Να αλλάξουμε και μισθό όμως!», για να σχολιάσει ο Ισπανός τεχνικός ότι: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τη γυναίκα μου γι’ αυτό».

Μανιάτης: «Έχουμε καταλάβει τι πρέπει να κάνουμε»

Τη δική του απάντηση στον τεχνικό της Μάλμε, Άγκε Χαρέιντε, έδωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Τετάρτης.

«Εμείς είμαστε εδώ για τη νίκη. Δεν θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε μόνο και μόνο επειδή είναι το 100ό ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, Θέλει να έχουμε συγκέντρωση από την αρχή της αναμέτρησης. Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Δείξαμε τις δυνατότητές μας με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Καραϊσκάκη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα, είναι να ξαναπαίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και να πάρουμε τη νίκη», ήταν τα λόγια του Γιάννη Μανιάτη.

Αναφορικά με τις δηλώσεις Χαρέιντε, ο Μανιάτης ανέφερε: «Σίγουρα κάναμε μεγάλη νίκη με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Όλοι είδαν την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε και τη νίκη με τη βοήθεια του κόσμου. Πρέπει να δει ο προπονητής τους την ιστορία μας. Εμείς φτάνουμε τα 100 παιχνίδια στην Ευρώπη. Είμαστε συνεχώς στις μεγάλες διοργανώσεις. Δεν είναι σωστό να μην δείχνει σεβασμό στην ιστορία μας».

Όσο για την ήττα στο Περιστέρι, σχολίασε: «Και πριν από την Ατλέτικο δεν είχαμε παίξει καλά στο πρωτάθλημα. Με τον Ατρόμητο δεν ήμασταν καλοί. Δεν είχαμε συγκέντρωση. Πρέπει να αλλάξουμε το αγωνιστικό μας πρόσωπο. Όλοι το έχουμε καταλάβει και είμαστε έτοιμοι να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς ως παίκτης δεν θα δούμε την προϊστορία. Δεν το κοιτάζουμε αυτό. Θα ακούσουμε μόνο τι θα μας πει ο προπονητής. Θα δούμε την ανάλυση της Μάλμε και θα κοιτάξουμε με την απόδοσή μας να κερδίσουμε το παιχνίδι. Όλοι έχουμε καταλάβει το λάθος στο Περιστέρι. Αυτό είναι σίγουρο. Μας μίλησε ο προπονητής γι’ αυτό. Μας μίλησε και ο πρόεδρος. Όλοι μας έχουμε καταλάβει το τι πρέπει να κάνουμε και θα το δείξουμε στο γήπεδο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024