Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ομάδα με ισπανική νοοτροπία» λένε στη «Γιούβε» για Ολυμπιακό

«Ομάδα με ισπανική νοοτροπία» λένε στη «Γιούβε» για Ολυμπιακό

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, στην συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης», δήλωσε πως έχει μεγάλο σεβασμό για τους «ερυθρόλευκους» και στάθηκε στην καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του.

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, στην συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης», δήλωσε πως έχει μεγάλο σεβασμό για τους «ερυθρόλευκους» και στάθηκε στην καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού:

Για το αν έχει αποφασίσει για την αρχική ενδεκάδα: «Και οι 18 είναι καλά. Δεν έχουν γίνει κάποιες επιλογές. Είμαι σίγουρος για τους τέσσερις της άμυνας, τον Τέβες και τον Βιδάλ, αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει για τους υπόλοιπους».

Για το αν θα παίξει ο Πογκμπά: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα».

Για την αγωνιστική ετοιμότητα του Βιδάλ: «Η φυσική του κατάσταση έχει βελτιωθεί και περιμένουμε να τον δούμε ακόμα καλύτερα».

Για την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Είμαι σίγουρος πως θα βρούμε μπροστά μας μια θερμή ατμόσφαιρα, αλλά η ατμόσφαιρα δεν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο».

Για την άποψη του για τον Ολυμπιακό: «Υπάρχει μεγάλος σεβασμός. Ο Μίτσελ έχει φέρει την ισπανική νοοτροπία. Έχει παίκτες ποιότητας, όπως οι Ντομίνγκες, Αφελάι, Αμπιντάλ και Μήτρογλου και είναι δύσκολο ματς».

Για την κρισιμότητα του αυριανού αγώνα: «Δεν είναι αποφασιστικής σημασίας, αλλά είναι
σημαντικό. Σε 15 μέρες υπάρχει και άλλο ματς στο Τορίνο και πρέπει να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Για το ότι η Γιουβέντους δέχεται συνήθως πρώτη τέρμα: «Έχει συμβεί να προηγηθούμε, να δεχθούμε πρώτοι γκολ, αλλά το σημαντικό είναι να μην δεχθείς γκολ αν έχεις προηγηθεί ή να αντιδράσεις σωστά αν έχεις δεχθεί.»

Για τον Μοράτα: «Ο Μοράτα είναι ένας παίκτης με μεγάλες δυνατότητες. Αύριο θα αποφασιστεί αν θα αγωνιστεί. Φέτος έχει μείνει πίσω στην αρχή της σεζόν από έναν τραυματισμό».

Μπουφόν: «Ο κόσμος θα προσπαθήσει να μας φοβίσει»

Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας της «Γιούβε», Τζιανλουίτζι Μπουφόν, δήλωσε σχετικά με την αυριανή αναμέτρηση:

«Είναι αλήθεια ότι δεν κερδίζουμε εύκολα εκτός έδρας στην Ευρώπη στα τελευταία ματς. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, είναι πολύ σημαντικό ματς και για εμάς και για τον Ολυμπιακό. Για το συμβόλαιο μου δεν έχω συζητήσει με την διοίκηση αλλά σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις.

Δεν με ενόχλησαν οι δηλώσεις του Ντε Σάνκτις. Ο καθένας έχει την άποψη του. Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε και έχω ξεχάσει ότι ειπώθηκε. Υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, με την αρχή να γίνεται κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ούτε εμείς, ούτε ο Ολυμπιακός είναι ίδιος με πέρσι. Έχουμε τεράστιες δυνατότητες σαν ομάδα και εύχομαι να είμαστε καλύτεροι κάθε μέρα που περνάει. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος του Ολυμπιακού θα προσπαθήσει να μας φοβίσει και να υποστηρίξει την ομάδα του. Εκτός από τον κόσμο και το γήπεδο, ο Ολυμπιακός έχει μια πολύ καλή ομάδα και άξια βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες της Ευρώπης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024