Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός - Γιουβέντους για τη νίκη και για την... εκδίκηση

Ολυμπιακός – Γιουβέντους για τη νίκη και για την… εκδίκηση

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21:45, ΝΕΡΙΤ) τη Γιουβέντους στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στους «16» του θεσμού. Ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν και την... εκδίκηση για τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του θεσμού το μακρινό 1999 όταν ο... αέρας και ο Αντόνιο Κόντε στέρησαν την πρόκριση στους Πειραιώτες, αλλά και για τη «μαύρη νύχτα» του 2003 όταν η «Γηραιά Κυρία» συνέτριψε με 7-0 τους πρωταθλητές στο Τορίνο. Live ο αγώνας από το sports.in.gr.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21:45, ΝΕΡΙΤ) τη Γιουβέντους στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν και την… εκδίκηση για τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του θεσμού το μακρινό 1999 όταν ο… αέρας και ο Αντόνιο Κόντε στέρησαν την πρόκριση στους Πειραιώτες, αλλά και για τη «μαύρη νύχτα» του 2003 όταν η «Γηραιά Κυρία» συνέτριψε με 7-0 τους πρωταθλητές στο Τορίνο.

Ο Μίτσελ αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-4-1-1, με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Στην άμυνα θα βρίσκονται, από αριστερά, οι Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ και Μαζουάκου. Στα χαφ οι Μανιάτης, Μιλιβόγιεβιτς, Κασάμι και Αφελάι. Μπροστά τους ο Ντομίνγκες και προωθημένος ο Μήτρογλου.

Την αποστολή ολοκληρώνουν οι Μέγιερι, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Γιαννουλάκης, Εντιγκά, Σαλίνο και Σιόβας, ενώ εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Μπενίτες.

Σε ότι αφορά τη Γιουβέντους, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν θα αλλάξει το γνωστό 3-5-2 των Ιταλών. Στο τέρμα θα είναι ο Μπουφόν, στην άμυνα οι Ογκμπόνα, Μπονούτσι και Κιελίνι, στα χαφ οι Ασαμόα, Πογκμπά, Πίρλο, Βιδάλ και Λιχστάινερ και επιθετικό δίδυμο οι Μοράτα και Τέβες.

Την αποστολή των πρωταθλητών Ιταλίας συμπληρώνουν οι Στοράρι, Ρουμίνιο, Εβρά, Παντοΐν, Μαρκίζιο, Ματιέλο, Περέιρα, Κόμαν, Γιορέντε και Τζιοβίνκο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024