Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έχω τον παίκτη της Ατλέτικο που θα ήθελα», είπε ο Μίτσελ

«Έχω τον παίκτη της Ατλέτικο που θα ήθελα», είπε ο Μίτσελ

Στην κατάμεστη αίθουσα Τύπου του «Βιθέντε Καλντερόν» ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο Μίτσελ τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα χρησιμοποιήσει τα όπλα που διαθέτει για να φύγει με το θετικό σκορ από την Ισπανία, ενώ σε ερώτηση για τον ποιόν παίκτη από την Ατλέτικο θα ήθελε στους «ερυθρόλευκους», απάντησε πως αυτόν που θέλει τον έχει ήδη (σ.σ εννοώντας τον Ρομπέρτο).

Στην κατάμεστη αίθουσα Τύπου του «Βιθέντε Καλντερόν» ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Μίτσελ τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα χρησιμοποιήσει τα όπλα που διαθέτει για να φύγει με το θετικό σκορ από την Ισπανία, ενώ σε ερώτηση για τον ποιόν παίκτη από την Ατλέτικο θα ήθελε στους «ερυθρόλευκους», απάντησε πως αυτόν που θέλει τον έχει ήδη (σ.σ εννοώντας τον Ρομπέρτο).

Αρχικά, τόνισε για την προετοιμασία της ομάδας του:
«Δεν υπάρχει διαφορά στην προετοιμασία μας σε σχέση με το παιχνίδι του Φαλήρου. Λίγο πολύ ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Εκτός από περιπτώσεις που αναγκαζόμαστε να κάνουμε αλλαγές, το παιχνίδι μας στο Champions League είναι γνωστό».

Για τον Ρομπέρτο, ανέφερε: «Δεν έχω κάτι να κρύψω. Μικρός ερχόμουν και έβλεπα τα ματς της Ατλέτικο. Τώρα όμως είμαι Ρεάλ. Όταν έχετε εδώ τον Σιμεόνε ή τον Ντελ Μπόσκε μπορείτε να τους ρωτήσετε αν ο Ρομπέρτο θα είχε θέση στην Ατλέτικο ή την εθνική Ισπανίας. Την δική μου την άποψη την ξέρετε…».

Για την αντιμετώπιση που θα έχει, είπε: «Το περίεργο θα ήταν να με υποδεχτούν οι οπαδοί της Ατλέτικο με λουλούδια και αγκαλιές… Εγώ πάντως είμαι προετοιμασμένος».

Για τους «ροχιμπλάνκος», δήλωσε: «Σε κανέναν δεν αρέσει να αντιμετωπίζει την Ατλέτικο. Φέτος Βαλένθια και Σεβίλλη είναι δυνατές, γι’ αυτό ακόμη η Ατλέτικο δεν είναι πολύ ψηλά στην βαθμολογία».

Για την προετοιμασία, τόνισε: «Την τελευταία εβδομάδα αφιερώσαμε τις προπονήσεις στην προετοιμασία μας για την Ατλέτικο. Είχαμε αρκετούς παίκτες απόντες εξαιτίας των Εθνικών ομάδων, δίχως αυτό να αποτελεί δικαιολογία».

Για το πως θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο ο Ολυμπιακός, σχολίασε: «Το Champions League, μας δίνει την δυνατότητα να πλησιάσουμε την δυναμικότητα των αντιπάλων μας. Πολλές φορές η αποτελεσματικότητα δεν είναι αρκετή, αφού χάσαμε από την Γιουβέντους. Πάντα όμως προσπαθούμε με τον τρόπο μας για το καλύτερο. Γνωρίζουμε καλά πως δεν μπορούμε να συγκριθούμε με την Ατλέτικο στα χαρτιά. Δεν έχουμε ίδιες μονάδες. Αλλά με τα δικά μας όπλα θα χτυπήσουμε το ματς».

Όσο για τον ποιον θα ήθελε από την Ατλέτικο, ανέφερε: «Τον παίκτη που θα ήθελα από την Ατλέτικο, τον είχα μαζί μου στο αεροπλάνο. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες που έχω στην διάθεση μου. Αν μπορούσα να είχα τον Κόκε στο αυριανό ματς, θα τον έπαιρνα… (γέλια)».

«Δεν μας επηρρεάζει η διακοπή», είπε ο Αφελάι

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Ιμπραϊμ Αφελάι, με τον Ολλανδό να στέκεται στη διακοπή του πρωταθλήματος , που δεν θα επηρεάσει την απόδοση της ομάδας.

Για το παιχνίδι: Το πιο σημαντικό για εμάς θα είναι να παίξουμε όπως στα προηγούμενα ματς. Να αγωνιστούμε με το ίδιο πνεύμα και στιλ. Θα είναι η καλύτερη λύση και επιλογή για εμάς.

Εάν θα επηρεάσει τον Ολυμπιακό η διακοπή του πρωταθλήματος:
Δεν το πιστεύω ότι θα επηρεαστούμε από αυτό. Εμείς έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή. Έναν τεχνικό που μας ετοιμάζει πολύ καλά. Δεν νομίζω πως θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Για την αγωνιστική εικόνα της Ατλέτικο όταν παίζει στο «Βιθέντε Καλντερόν»: Η αλήθεια είναι ότι το περιβάλλον εδώ είναι εντυπωσιακό και πιεστικό. Όμως εμείς αν παίξουμε όπως στο πρώτο ματς με την Ατλέτικο ή όπως κάναμε κόντρα στην Γιουβέντους νομίζω ότι θα έχουμε τύχη.

Για την προετοιμασία του αγώνα:
Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Για εμάς η προετοιμασία είναι περίπου η ίδια. Συνήθως προετοιμάζουμε τα παιχνίδια με την ίδια τακτική εντός και εκτός έδρας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024