Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανατροπή και πάρτι πρόκρισης η Μπάγερν, τυπική διαδικασία για «Μπάρτσα»

Ανατροπή και πάρτι πρόκρισης η Μπάγερν, τυπική διαδικασία για «Μπάρτσα»

Με μια εμφάνιση που ξεπέρασε τις προσδοκίες και των πιο φανατικών οπαδών της, η Μπάγερν συνέτριψε 6-1 την Πόρτο και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Champions League, διαγράφοντας πανεύκολα την ήττα της 3-1 στον πρώτο αγώνα. Εβγαλε την... υποχρέωση η Μπαρτσελόνα, που επικράτησε 2-0 της Παρί Σεν Ζερμέν και «σφράγισε» την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης.

Με μια εμφάνιση που ξεπέρασε τις προσδοκίες και των πιο φανατικών οπαδών της, η Μπάγερν συνέτριψε 6-1 την Πόρτο και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Champions League, διαγράφοντας πανεύκολα την ήττα της 3-1 στον πρώτο αγώνα.

Ήταν μια μαγική βραδιά για τους Βαυαρούς στο «Αλιάντς Αρένα», με πέντε γκολ σε διάστημα 24 λεπτών!

Οι απουσίες των Ρόμπεν, Ριμπερί αποδείχθηκαν αμελητέες, μπροστά τις αντίστοιχες των Σάντρο και Ντανίλο.

Χωρίς τους δύο ακραίους μπακ της, η Πόρτο έγινε το απόλυτο θύμα στις… άγριες ορέξεις των πρωταθλητών Γερμανίας που άνοιξαν το χορό με τον Τιάγκο Αλκαντάρα στο 14΄, έφτασαν σε σκορ πρόκρισης (2-0) με τον Μπόατενγκ στο 21΄, και ακολούθησαν δύο γκολ του Λεβαντόφσκι (27΄,40΄) και ένα του Τόμας Μίλερ για το 5-0 του ημιχρόνου.

Ήταν φυσικό στη συνέχεια του αγώνα οι γηπεδούχοι να πατήσουν «φρένο» κι αυτό έδωσε τη δυνατότητα στην Πόρτο να πετύχει το γκολ της τιμής, με τον Τζάκσον Μαρτίνες στο 73΄.

Στο 87΄ αποβλήθηκε ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού, Ιβάν Μαρκάνο, για φάουλ στον Αλκαντάρ. Ο Τσάμπι Αλόνσο με εκπληκτική εκτέλεση, διαμόρφωσε το τελικό 6-1 (88΄)

Διαιτητής: Μάρτιν Ατκινσον (Αγγλία)

Κίτρινες: Μπαντστούμπερ – Μαρτίνες, Ερέρα, Ρικάρντο, Μαρκάνο

Κόκκινη: Μαρκάνο (87΄-δεύτερη κίτρινη)

ΜΠΑΓΕΡΝ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Ραφίνια (72΄ Ρόντε), Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Λαμ, Μπαντστούμπερ, Αλόνσο, Τιάγκο Αλκάνταρα (90΄ Ντάντε), Γκέτσε (86΄ Βάιζερ), Λεβαντόφσκι, Μίλερ.

ΠΟΡΤΟ (Χουλέν Λοπετέγκι): Φαμπιάνο, Μάρτινς Ιντι, Μαϊκόν, Μαρκάνο, Ρέγες (35΄ Ρικάρντο), Κασεμίρο, Μπραχίμι (67΄ Εβάντρο), Ερέρα, Τόρες, Κουαρέσμα (46΄ Ρούμπεν Νέβες), Τζάκσον Μαρτίνες

Κανένα πρόβλημα η Μπαρτσελόνα…

Εβγαλε την… υποχρέωση η Μπαρτσελόνα, που επικράτησε 2-0 της Παρί Σεν Ζερμέν και «σφράγισε» την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης.

Το 3-1 του πρώτου αγώνα δεν άφηνε περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας της «Μπάρτσα» που στο «Καμπ Νου» εξασφάλισε εύκολα ακόμα μια νίκη (την 33η στους τελευταίους 37 αγώνες) με δυο γκολ του Νεϊμάρ στο πρώτο ημίχρονο (14΄,34΄).

Αθόρυβα ο Βραζιλιάνος έχει φτάσει τα 30 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις στη φετινή σεζόν και η «θανάσιμη τριπλέτα» των Καταλανών πλησιάζει… επικίνδυνα τα 100 (Μέσι 46, Σουάρες 19).

Διαιτητής: Σβάιν Οβνταρ Μουν (Νορβηγία)

Κίτρινες: Νταβίντ Λουϊς

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Λουϊς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Μασεράνο, Ζόρντι Αλμπα, Ντάνιελ Αλβες, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς (55΄ Σέρχι Ρομπέρτο), Ινιέστα (46΄ Τσάβι), Σουάρες (75΄ Πέδρο), Μέσι, Νεϊμάρ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Λοράν Μπλαν): Σιρίγκου, Νταβίντ Λουϊς, Μαρκίνιος, Μάξουελ, Φαν ντερ Βιλ, Καμπάιγ (66΄ Λούκας Μόουρα), Ματουϊντί (80΄ Ραμπιό), Βεράτι, Παστόρε, Καβάνι (80΄ Λαβέτσι), Ιμπραϊμοβιτς

ΤΡΙΤΗ (21/4)

Μπάγερν Μονάχου-Πόρτο 6-1 (1-3)

Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν 2-0 (3-1)

ΤΕΤΑΡΤΗ (22/4)

Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0

Μονακό-Γιουβέντους 0-1

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024