Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Βασικός με… μάσκα ο Λεβαντόφσκι απέναντι στη Μπαρτσελόνα

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι στην αποστολή της Μπάγερν Μονάχου για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League, στη Βαρκελόνη, κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ο Πολωνός διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε στον ημιτελικό, την προηγούμενη Τρίτη, του κυπέλλου Γερμανίας κόντρα στη Ντόρτμουντ.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι στην αποστολή της Μπάγερν Μονάχου για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League, στη Βαρκελόνη, κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Πολωνός διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε στον ημιτελικό, την προηγούμενη Τρίτη, του κυπέλλου Γερμανίας κόντρα στη Ντόρτμουντ.

Ο 26χρονος φορ σε σύγκρουση με τον γκολκίπερ Λάνγκερακ στο 117ο λεπτό του συγκεκριμένου αγώνα τραυματίστηκε στο κεφάλι, αλλά παρέμεινε μέχρι το τέλος στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά τη λήξη του ημιτελικού, ο σκόρερ του γκολ της Μπάγερν διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί διάσειση.

Την Τρίτη ο Λεβαντόφσκι είναι μεταξύ των ονομάτων που ανακοίνωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για την αποστολή της πρωταθλήτριας Γερμανίας, που θα ταξιδέψει για την Ισπανία.

Ο Πολωνός σταρ συμμετείχε στη προπόνηση της γερμανικής ομάδας φορώντας ειδική προστατευτική μάσκα και αναμένεται να είναι στη βασική ενδεκάδα των Βαυαρών για τη μεγάλη «μάχη» στο «Καμπ Νου».

Οι Γερμανοί θα έχουν πολλές απουσίες στη Βαρκελόνη, καθώς εκτός μάχης είναι οι Ρόμπεν, Ριμπερί, Αλάμπα, Μπαντστούμπερ και Στάρκε

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024