Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προβάδισμα της Γιουβέντους με νίκη 2-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης

Προβάδισμα της Γιουβέντους με νίκη 2-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης

Μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Champions League που θα γίνει στο Βερολίνο πήρε την Τρίτη η Γιουβέντους, η οποία επικράτησε με 2-1 στο Τορίνο της Ρεάλ Μαδρίτης. Το ματς κρίθηκε από το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Κάρλος Τέβες (58'), με τη Γιουβέντους να ανοίγει το σκορ με τον Άλβαρο Μοράτα (9'), ο οποίος δεν πανηγύρισε το τέρμα του απέναντι στην ομάδα που τον ανέδειξε, και τη Βασίλισσα να ισοφαρίζει προς στιγμήν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο (27'). Πλέον η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς της 13ης Μαΐου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Champions League που θα γίνει στο Βερολίνο πήρε την Τρίτη η Γιουβέντους, η οποία επικράτησε με 2-1 στο Τορίνο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ματς κρίθηκε από το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Κάρλος Τέβες, με τη Γιουβέντους να ανοίγει το σκορ με τον Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος δεν πανηγύρισε το τέρμα του απέναντι στην ομάδα που τον ανέδειξε, και τη Βασίλισσα να ισοφαρίζει προς στιγμήν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πλέον η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς της 13ης Μαΐου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Κάρλος Τέβες. Από δικό του σουτ στο 9′ και την προσωρινή απόκρουση του Κασίγιας, ο Μοράτα πήρε το «ριμπάουντ» και σε άδεια εστία άνοιξε το σκορ εις βάρος της ομάδας στην οποία «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά.

Σιγά-σιγά η Ρεάλ ανέλαβε την απόδοσή της και στο 27΄ έφτασε στην ισοφάριση με το 9ο εφετινό γκολ του Ρονάλντο στη διοργάνωση, με κεφαλιά σε κενό τέρμα μετά το γύρισμα του Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός στο 41΄ έχασε γκολ σε κενό τέρμα, όταν η κεφαλιά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του εξουδετερωμένου Μπουφόν.

Το ματς κρίθηκε στο 57΄. Ο Καρβαχάλ σταμάτησε αντικανονικά το σλάλομ του Τέβες στην περιοχή, ο Άτκινσον υπέδειξε το καθαρό πέναλτι και ο Αργεντινός διεθνής στράικερ «έγραψε» το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ. Η μεγάλη ευκαιρία του Ρονάλντο στο 66΄ ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η «βασίλισσα» στο δεύτερο μέρος, σε μία βραδιά που συνολικά ήταν από τις χειρότερες για το συγκρότημα του Αντσελότι στην εφετινή διοργάνωση.

Διαιτητής: Μάρτιν Άτκινσον (Αγγλία)

Κίτρινες: Τέβες, Μπονούτσι, Βιδάλ, Κιελίνι – Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Ροντρίγκες

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μ.Αλέγκρι):
Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Μαρκίζιο, Πίρλο, Βιδάλ, Στουράρο (64΄ Μπαρτσάλι), Τέβες (86΄ Περέιρα), Μοράτα (78΄ Γιορέντε)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Κ.Αντσελότι):
Κασίγιας, Βαράν, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Ρονάλντο, Κρόος, Χάμες Ροντρίγκες, Μπέιλ (86΄ Χεσέ), Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Ίσκο (63΄ Ερνάντες)

Live Blog Juventus – Real Madrid (α’ ημιτελικός)

Την Τετάρτη η Βαρκελώνη υποδέχεται τον… Γκουαρντιόλα

Την Τετάρτη θα γίνει το δεύτερο παιχνίδι των ημιτελικών, που έχει χαρακτηριστεί ως «πρόωρος τελικός», μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν Μονάχου. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επιστρέφει στο «Καμπ Νου» κόντρα στην αγαπημένη του «Μπάρτσα» και είναι αποφασισμένος να την πετάξει εκτός τελικού.

Βέβαια η παρέα του Λιονέλ Μέσι είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη, ώστε να πάει με ενισχυμένη ψυχολογία για την ρεβάνς της 12ης Μαϊου στο Μόναχο.

Συνοπτικά τα παιχνίδια στην ημιτελική φάση του Champions League, με ώρα έναρξης στις 21:45:

ΤΡΙΤΗ
Γιουβέντους (Ιταλία) – Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

ΤΕΤΑΡΤΗ
Μπαρτσελόνα (Ισπανία) – Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)

Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 12-13 Μαΐου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024