Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτησε στο Βέλγιο με στόχο τα... αστέρια ο Παναθηναϊκός

Πάτησε στο Βέλγιο με στόχο τα… αστέρια ο Παναθηναϊκός

Στο Βέλγιο έφτασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης η αποστολή του Παναθηναϊκού, εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Μπριζ στα πλαίσια του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League. Οι «πράσινοι» θέλουν το βράδυ της Τετάρτης (21:30) να υπερασπιστούν το «φτωχό» προβάδισμα της Λεωφόρου όπου επικράτησε 2-1. Η θερμοκρασία που συνάντησε η αποστολή του «τριφυλλιού» είναι σχετικά καλή με τον υδράργυρο φτάνει περίπου τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Στο Βέλγιο έφτασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης η αποστολή του Παναθηναϊκού, εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Μπριζ στα πλαίσια του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Οι «πράσινοι» θέλουν το βράδυ της Τετάρτης (21:30) να υπερασπιστούν το «φτωχό» προβάδισμα της Λεωφόρου όπου επικράτησε 2-1.

Η θερμοκρασία που συνάντησε η αποστολή του «τριφυλλιού» είναι σχετικά καλή με τον υδράργυρο φτάνει περίπου τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Από το αεροδρόμιο η αποστολή του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψει οδικώς για την πόλη Μπριζ, όπου στις 19:45 θα δοθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου από τον Γιάννη Αναστασίου και στη συνέχεια (20:30) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα, «Γιαν Μπρεϊντέλ».

Όσον αφορά την αποστολή, εκτός έμειναν οι Τελάντερ, Εσιέν, Νάνο αλλά και ο τιμωρημένος Σέρχιο Σάντσεθ, ενώ αντίθετα, ο Πέτριτς, αν και δεν προπονήθηκε λόγω στομαχικών διαταραχών, ταξίδεψε και θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Οι 20 «εκλεκτοί» του Έλληνα τεχνικού για το ματς είναι: Κοτσόλης, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Λουντ και Καλτσάς.

Κατά την αναχώρηση του από την Αθήνα ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου είπε: «Είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς. Στο πρώτο είχαμε ένα σκορ που δεν μας δίνει μεγάλη ασφάλεια. Θα χρειαστεί μεγάλη συγκέντρωση και το κυριότερο να είμαστε πειθαρχημένοι. Πιστεύω ότι θα παίξει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο το ξεκίνημα του παιχνιδιού, πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά. Γνωρίζουμε ότι έχουμε καλή ομάδα, πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε και πάμε να κερδίσουμε.

»Ξέρουμε ότι η Μπριζ θα προσπαθήσει να ασκήσει μεγάλη πίεση, από την άλλη εμείς έχουμε καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Φάνηκε στο πρώτο ματς ότι όταν ήμασταν συγκεντρωμένοι σ’ αυτά που είχαμε πει δεν είχαμε πρόβλημα. Καταλαβαίνω την πίεση που υπάρχει στα παιδιά αυτό φάνηκε στην αρχή του πρώτου ματς, που ήμασταν αγχωμένοι. Είναι σημαντικό τα παιδιά, εκτός από όλα τα άλλα, να το ευχαριστηθούν. Εντός έδρας η Μπριζ θα παίξει τελείως διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο ματς. Είμαστε προετοιμασμένοι, αλλά μας ενδιαφέρει περισσότερο τι θα κάνουμε εμείς και όχι αυτοί. Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, για όλα τα πράγματα υπάρχει πρώτη φορά».

Από την πλευρά του, ο Τάσος Λαγός πρόσθεσε: «Κι εγώ και όλοι στην ομάδα περιμένουμε την πρόκριση, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ματς, είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς, αλλά πάμε στο Βέλγιο χωρίς να το σκεφτόμαστε, σαν να παίζουμε το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Η Μπριζ είναι επικίνδυνη μέσα στην έδρα της, θα μας πιέσει δεν πρέπει να κάνουμε λάθη, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Ξέρουμε ότι δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά αν δεν έρθει το γκολ θα προσπαθήσουμε να μη δεχτούμε, γιατί και το μηδέν δίνει την πρόκριση».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024