Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο» είπε ο Αναστασίου

«Να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο» είπε ο Αναστασίου

Να εκμεταλλευτούν τα τυχόν λάθη της Μπριζ στο παιχνίδι ώστε να έρθει το πολυπόθητο γκολ και ως εκ τούτου η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, είναι το ζητούμενο για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού Γιάννη Αναστασίου ενόψει της αναμέτρησης στο Βέλγιο την Τετάρτη Ο Έλληνας τεχνικός, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου είπε πως περιμένει μια Μπριζ τελείως διαφορετική σε σχέση με το πρώτο ματς, ωστόσο τόνισε ότι η ομάδα του ήρθε για να παίξει το παιχνίδι της ώστε να αποσπάσει το αποτέλεσμα που θα της δώσει την πρόκριση.

Να εκμεταλλευτούν τα τυχόν λάθη της Μπριζ στο παιχνίδι ώστε να έρθει το πολυπόθητο γκολ και ως εκ τούτου η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, είναι το ζητούμενο για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού Γιάννη Αναστασίου εν όψει της αναμέτρησης στο Βέλγιο την Τετάρτη.

Ο Έλληνας τεχνικός, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου είπε πως περιμένει μια Μπριζ τελείως διαφορετική σε σχέση με το πρώτο ματς, ωστόσο τόνισε ότι η ομάδα του ήρθε για να παίξει το παιχνίδι της ώστε να αποσπάσει το αποτέλεσμα που θα της δώσει την πρόκριση.

«Ξέρουμε ότι έχουν αδυναμίες. Τα λάθη σε αυτό το επίπεδο κοστίζουν και αν είμαστε συγκεντρωμένοι και τα εκμεταλλευτούμε», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του τριφυλλιού και πρόσθεσε: «Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και θα είναι πιο τυχερή, θα πάρει τη νίκη και την πρόκριση».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήρθαμε για να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Η Μπριζ είναι τελείως διαφορετική στην έδρα της, ανεβάζει την απόδοση της. Για εμάς που είναι σημαντικό είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο. Έχει ποιότητα, αλλά έχει και αδυναμίες. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και θα είναι πιο τυχερή, θα πάρει τη νίκη και την πρόκριση…».

Τι διαφορετικό περιμένετε από τη Μπριζ σε σχέση με τη Λεωφόρο;

«Θα παίξουν πιο επιθετικά, ειδικά στην έδρα τους. Και με τη δύναμη που έχουν εντός και με βάση το τελευταίο αποτέλεσμα που πέτυχαν στο πρωτάθλημα επί της Μέχελεν, δείχνουν ότι ο κόσμος τους δίνει άλλη ώθηση. Ξέρουμε ότι έχουν αδυναμίες. Τα λάθη σε αυτό το επίπεδο κοστίζουν και αν είμαστε συγκεντρωμένοι και τα εκμεταλλευτούμε, θα έχουμε τον πρώτο λόγο».

Πέρυσι τέτοια εποχή, στις 5 Αυγούστου, η ομάδα είχε αποκλειστεί από τη Σταντάρ Λιέγης. Με πόση πίεση σε γεμίζει αυτό; Να κρίνονται πολλά τον Ιούλιο;

«Όταν παίζεις σε υψηλό επίπεδο, πάντα είσαι υπό πίεση. Όλα σημαντικά για το κλαμπ και αυτός ήταν και ο στόχος όταν δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα, να γίνει ανταγωνιστική με νέους παίκτες, να περιορίσουμε τα χρέη και η ομάδα να κάνει βήματα προόδου και να εξελίσσεται. Γίνονται αυτά με σωστά βήματα και με πλάνο. Το οικονομικό παίζει ρόλο, αλλά προέχει να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό. Αν είμαστε σωστοί εμείς, τα πράγματα θα είναι καλά για εμάς».

Κλωναρίδης: «Να παίξουμε με καρδιά και πάθος»

Να διπλασιάσει τις νίκες της απέναντι στην Μπριζ, θα επιδιώξει ο Πανθηναϊκός, όπως τόνισε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης. Ο Κλωναρίδης είπε ότι η ομάδα του θα πρέπει να αντιμετωπίσει την αυριανή αναμέτρηση ως την πρώτη όπου το γκολ είναι αυτοσκοπός, ενώ τόνισε ότι οι «πράσινοι» θα πρέπει να παίξουν με καρδιά και πάθος για να έρθει η πολυπόθητη πρόκριση.

«Είναι καλό το γεγονός ότι νικήσαμε, όμως, αύριο το πιο σημαντικό είναι να πάμε και να παίξουμε σαν είναι στο 0-0 το σκορ. Πρέπει να πάμε για να σκοράρουμε και να νικήσουμε. Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Να παίξουμε με καρδιά και πάθος για να δείξουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε. Εάν τα κάνουμε αυτά, θα περάσουμε», είπε ο Κλωναρίδης ενώ σχετικά με το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε είπε πως «είμαι πολύ καλά πλέον. Το αν θα παίξω, εξαρτάται από τον προπονητή μου. Με είδε στο φιλικό που παίξαμε με τον Άρη Λεμεσού και αν θεωρεί ότι θα πρέπει να παίξω, θα παίξω».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024