Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παιχνίδι «must win», είπε ο Βενγκέρ εν όψει του Ολυμπιακού

Παιχνίδι «must win», είπε ο Βενγκέρ εν όψει του Ολυμπιακού

Ως ένα παιχνίδι το οποίο η ομάδα του, πρέπει να κερδίσει, χαρακτήρισε ο Αρσεν Βενγκέρ, αυτό με τον Ολυμπιακό την Τρίτη, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Και ο Αλσατός τεχνικός της Αρσεναλ θα γινόταν λιγότερο πιστευτός για την… αναγκαιότητα της κατάκτησης των τριών βαθμών, εάν δεν είχε δει τους «Κανονιέρηδες» να χάνουν στην Κροατία στην πρεμιέρα. Ο Βενγκέρ δεν υποτιμά τον Ολυμπιακό, ενώ δεν παραβλέπει και τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του.

Ως ένα παιχνίδι το οποίο η ομάδα του, πρέπει να κερδίσει, χαρακτήρισε ο Αρσεν Βενγκέρ, αυτό με τον Ολυμπιακό την Τρίτη, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Και ο Αλσατός τεχνικός της Αρσεναλ θα γινόταν λιγότερο πιστευτός για την… αναγκαιότητα της κατάκτησης των τριών βαθμών, εάν δεν είχε δει τους «Κανονιέρηδες» να χάνουν στην Κροατία στην πρεμιέρα.

«Must-win», λοιπόν ανέφερε ο Βενγκέρ στη συνέντευξη Τύπου, αλλά τόνισε πως τον ίδιο χαρακτηρισμό δίνει σε όλα τα ματς στο «Έμιρεϊτς».

«Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να πάρουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας. Είναι τόσο απλό», τόνισε ο Αλσατός τεχνικός, που πάντως δεν υποτιμά τον Ολυμπιακό:

«Είναι μια δυνατή ομάδα και χρειάζεται προσοχή. Εμείς θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε», είπε.

Ο Αρσέν Βενγκέρ επιβεβαίωσε πως ο Φράνσις Κοκλάν επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά για το αν θα χρησιμοποιηθεί απάντησε «… θα δούμε», ενώ επιβεβαίωσε πως Ματιέ Φλαμινί και Μίκελ Αρτέτα δεν είναι ακόμη ετοιμοπόλεμοι, τη στιγμή που θα λείπει και ο τιμωρημένος Ολιβιέ Ζιρού.

Υπενθυμίζεται πως εκτός μάχης είναι εδώ και καιρό οι τραυματίες Τόμας Ροσίτσκι και Τζακ Γουίλσιρ.

Ο Άλεξ Όξλεντ Τσάμπερλεϊν, που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου, θυμήθηκε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, που είχε γίνει κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Είναι μια όμορφη ανάμνηση, μου έδωσε κίνητρο και δίψα» προσθέτοντας πως «… η νίκη επί της Λέστερ (2-5) τονώνει την ψυχολογία μας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαριά «καμπάνα» από την UEFA στον ΠΑΟΚ!

Η UEFA έριξε βαρύ χρηματικό πρόστιμο στον ΠΑΟΚ αλλά και ποινή μετακίνησης των φιλάθλων του στο πρώτο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024