Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Ξέρουμε τις δυνατότητές μας» είπε ο Σίλβα εν όψει Άρσεναλ

«Ξέρουμε τις δυνατότητές μας» είπε ο Σίλβα εν όψει Άρσεναλ

Αισιόδοξος για τον αγώνα με την Άρσεναλ την Τρίτη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναγνώρισε ότι το ματς θα είναι δύσκολο για τους Ερυθρόλευκους, ωστόσο τόνισε ότι γνωρίζει τις δυνατότητες της ομάδας του. «Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς αλλά ταυτόχρονα ξέρουμε και τις δικές μας δυνατότητες» είπε χαρακτηριστικά, ενώ προσέθεσε ότι «δεν μπορούμε να βάλουμε όριο στις φιλοδοξίες μας».

Αισιόδοξος για τον αγώνα με την Άρσεναλ την Τρίτη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναγνώρισε ότι το ματς θα είναι δύσκολο για τους Ερυθρόλευκους, ωστόσο τόνισε ότι γνωρίζει τις δυνατότητες της ομάδας του.

«Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς αλλά ταυτόχρονα ξέρουμε και τις δικές μας δυνατότητες» είπε χαρακτηριστικά, ενώ προσέθεσε ότι «δεν μπορούμε να βάλουμε όριο στις φιλοδοξίες μας».

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Σίλβα:

Για την κακή παράδοση που έχει στην Αγγλία ο Ολυμπιακός:
«Δεν θα μπορούμε να ξεκινάμε ένα παιχνίδι με την σκέψη ότι δεν θα νικήσουμε. Ξέρουμε την αξία του αντιπάλου μας και ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς όμως ταυτόχρονα ξέρουμε και τις δικές μας δυνατότητες».

Για τις αμυντικές αδυναμίες της Άρσεναλ:
«Ακόμα και αν είναι έτσι δεν θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Εμείς πρέπει να μη κάνουμε λάθη και ακολουθήσουμε αυτά που έχουμε προετοιμάσει χωρίς να χάνουμε ούτε τον σεβασμό μας στον αντίπαλο ούτε την ταυτότητά μας».

Για το αν η νίκη της Ντιναμό την πρώτη αγωνιστική άλλαξε τα δεδομένα του ομίλου:
«Ναι, θα μπορούσαμε να το πούμε αυτό. Αν την δεύτερη αγωνιστική ρωτούσατε κάποιον ποιος είναι στις δύο πρώτες θέσεις θα έλεγε Μπάγερν και Αρσεναλ. Όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο και δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει. Θα μπορούσαμε κι εμείς να έχουμε πάρει αποτέλεσμα. Εμείς θα διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς και θα προσπαθήσουμε ν’ αλλάξουμε την κατάσταση στον όμιλο. Στις φιλοδοξίες μας δεν μπορούμε να βάλουμε όριο».

Για το επίπεδο ετοιμότητας στο οποίο βρίσκεται ο Ολυμπιακός:
«Στο ποδόσφαιρο δεν σταματάς ποτέ να δουλεύεις. Προπονείσαι καθημερινά για να βελτιώνεσαι. Η ομάδα έχει αλλάξει πολύ και έχει νέο προπονητή. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά και είμαστε ικανοποιημένοι από την βελτίωση και την δουλειά που έχει γίνει μέχρι στιγμής. Αλλά επαναλαμβάνω: η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ. Απέναντι στην Μπάγερν πιστεύω πως ήμασταν ανταγωνιστικοί. Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα. Κόντρα στην Μπάγερν όμως πρέπει να προσαρμοστείς στο παιχνίδι της. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα όμως στο πρωτάθλημα όμως είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την βελτίωσή μας».

Για την κατάσταση του Τσόρι και του Ντα Κόστα:
«Από την στιγμή που είναι κοντά μας είναι και διαθέσιμοι. Ο Τσόρι σήμερα έκανε την πρώτη προπόνηση αλλά δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Αύριο θα μιλήσουμε μαζί του για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται».

Για τις δηλώσεις του Βενγκέρ ότι ο Ολυμπιακός παίζει αμυντικά:
«Διαφωνώ ότι παίζουμε αμυντικά. Δεν θα αλλάξουμε την ταυτότητα της ομάδας. Θα προσαρμοστούμε στο ματς όπως το κάναμε και με την Μπάγερν αλλά δεν θα αλλάξουμε την ταυτότητά μας. Θα είναι ένα δυσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα αλλά εμείς ήρθαμε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι σύλλογο εκπροσωπούμε. Σημασία έχει να τα δώσουμε όλα και να δείξουμε στους φιλάθλους που ήρθαν μαζί μας τι μπορούμε να κάνουμε».

Τσόρι: «Θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα»

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Τσόρι ο οποίος τόνισε:

«Νιώθω καλύτερα. Θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα όσον αφορά την φυσική κατάσταση. Κι αν μου ζητηθεί θα βοηθήσω».

Για την δυσκολία της αναμέτρησης:
«Ειμαστε καλά προετοιμασμένοι, εχουμε ετοιμάσει καλά την ομάδα και πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και τις δυνάμεις μας. Μπορούμε να ξεπεράσουμε τις παραδόσεις».

Για το κατά πόσο έχει «μεγαλώσει» στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός:
«Εχουμε δουλέψει πολύ και έχουμε καταφέρει σημαντικά αποτελέσματα κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους. Η άποψή μου είναι πως βελτιωνόμαστε συνεχώς και πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε και να μαζεύουμε βαθμούς όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε τόσο εντός όσο κι εκτός έδρας. Αυτόν τον σεβασμό τον έχουμε κερδίσει με ταπεινότητα και δουλειά».

«Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και ξέρουμε τις δυνατότητές μας. Δεν θα είναι εύκολο ματς. Άλλωστε ποιο παιχνίδι είναι εύκολο στο Champions League; Ομως ο μόνος τρόπος για να μεγαλώνεις τον σύλλογο στην Ευρώπη είναι να παίρνεις και τέτοια αποτελέσματα εκτός έδρας. Κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.

Ο καθένας βλέπει το ποδόσφαιρο όπως θέλει. Στο ματς με την Μπάγερν προετοιμαστήκαμε όπως πιστεύαμε ότι έπρεπε να προετοιμαστούμε. Άλλα συμβαίνει πολλές φορές στο ποδόσφαιρο να υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να τις υπολογίσεις. Για παράδειγμα, το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε από την Μπάγερν. Ισως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Όπως και να έχει εμείς συνεχίζουμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτζώκας ενόψει Final Four: «Να σταθούμε πιο τυχεροί από τα δύο προηγούμενα» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και για το επικείμενο Final Four.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024