Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστυνομία της Κροατίας και UEFA «μπλοκάρουν» τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Αστυνομία της Κροατίας και UEFA «μπλοκάρουν» τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Χωρίς οπαδούς θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων του Champions League. Οι Κροάτες ενημέρωσαν τους «ερυθρόλευκους» ότι δεν θα εκδώσουν εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους, λόγω της αμετακίνητα αρνητικής θέσης της κροατικής αστυνομίας, αλλά και την έντονη ανησυχία της UEFA για το «υψηλού κινδύνου» ματς της 17ης Οκτωβρίου.

Χωρίς οπαδούς θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Οι Κροάτες ενημέρωσαν τους «ερυθρόλευκους» ότι δεν θα εκδώσουν εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους, λόγω της αμετακίνητα αρνητικής θέσης της κροατικής αστυνομίας, αλλά και την έντονη ανησυχία της UEFA για το «υψηλού κινδύνου» ματς της 20ης Οκτωβρίου.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι και η Ντιναμό στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν θα έχει τους οπαδούς της, καθώς θα εκδοθούν εισιτήρια μόνο για τους Πειραιώτες.

Στο μεταξύ, στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα για το σαββατιάτικο ματς απέναντι στην ΑΕΚ θα είναι -όπως όλα δείχνουν- ο Φελίπε Πάρντο.

Ο Κολομβιανός άσος υπολογίζεται να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή, αφού, σύμφωνα με το ιατρικό τιμ των «ερυθρολεύκων», το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πάρντο έχει να κάνει περισσότερο με την κόπωση του παίκτη.

(*) Φωτογραφία του Δημήτρη Σιόβα στον επίσημο λογαριασμό των «ερυθρολεύκων» στο instagram ανέβασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναδεικνύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τη συμμετοχή της ομάδας στην καμπάνια με τίτλο «Football People». Η κειμενολεζάντα της φωτογραφίας, στην οποία ο Σιόβας εμφανίζεται να φοράει μπλουζάκι με το λογότυπο της καμπάνιας της FARE, αναφέρει τα εξής: «Όλοι μαζί κατά των διακρίσεων και του ρατσισμού». Η καμπάνια διαρκεί για δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα από τις 8 έως τις 22 Οκτωβρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024