Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όλα για όλα στο Μόναχο ο Ολυμπιακός

Όλα για όλα στο Μόναχο ο Ολυμπιακός

Το μεγάλο ευρωπαϊκό στοίχημα του Ολυμπιακού παίζεται σήμερα, Τρίτη (21:45, ΟΤΕ Sport 2), στο Μόναχο. Κόντρα στην μοναδική ομάδα από την οποία έχουν φέτος ηττηθεί, τη Μπάγερν, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν την υπέρβαση που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στο όνειρο της πρόκρισης στους «16» του Champions League. H ομάδα του Σίλβα προκρίνεται με θετικό αποτέλεσμα, αλλά ακόμη κι αν χάσει σε περίπτωση όμως που η Άρσεναλ την ίδια ώρα αφήσει βαθμούς απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Το μεγάλο ευρωπαϊκό στοίχημα του Ολυμπιακού παίζεται σήμερα, Τρίτη (21:45, ΟΤΕ Sport 2), στο Μόναχο. Κόντρα στην μοναδική ομάδα από την οποία έχουν φέτος ηττηθεί, τη Μπάγερν, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν την υπέρβαση που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στο όνειρο της πρόκρισης στους «16» του Champions League.

Οι δύο ομάδες είναι στην κορυφή του ομίλου και ο σύλλογος του Πεπ
Γκουαρντιόλα θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη
φάση του θεσμού, αλλά η ομάδα του Πειραιά μπορεί να ελπίζει…

H ομάδα του Σίλβα προκρίνεται με θετικό αποτέλεσμα, αλλά ακόμη κι αν χάσει σε περίπτωση όμως που η Άρσεναλ την ίδια ώρα αφήσει βαθμούς απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σε περίπτωση ήττας του και νίκης της Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός θα έχει δεύτερη ευκαιρία, καθώς οι Λονδρέζοι θα χρειάζονται νίκη με +2 γκολ στο «Καραϊσκάκη» για να προκριθούν εκείνοι σε δύο εβδομάδες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει αλλαγές στο βασικό σχήμα των «ερυθρολεύκων». Οι Πειραιώτες πιθανότατα θα παραταχθούν με 4-3-3. Ο Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, Ελαμπντελαουί και Μαζουακού θα είναι οι δυο μπακ, με τους Ντα Κόστα και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Οι Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι και Καμπιάσο θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, ενώ στην επίθεσης θα αγωνιστούν οι Πάρντο, Σεμπά και Ιντέγε.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Μποτία, Πουλίδο, Βούρο και Μπουχαλάκης, καθώς επίσης και οι παίκτες που δε δηλώθηκαν στη λίστα για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από την άλλη πλευρά, ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναμένεται να παρατάξει τη Μπάγερν Μονάχου με τους Νόιερ, Ραφίνια, Λαμ, Μπενατιά, Μαρτίνεθ, Αλόνσο, Βιδάλ, Μίλερ, Ρόμπεν, Κόστα και Λεβαντόφσκι.

Στο πλευρό του Ολυμπιακού θα βρίσκονται περίπου 6.000 φίλοι του. Τα 4.200 εισιτήρια που πήρε η ομάδα εξαντλήθηκαν, αλλά αρκετοί Έλληνες έχουν προμηθευτεί μεμονωμένα εισιτήρια σε άλλες θύτες. Παρών στο γήπεδο θα είναι και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σουηδός Γιόνας Έρικσον.

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Αρσεναλ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Μπάγερν – Ολυμπιακός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ν-Ι-Η Τερμ. Β.

Μπάγερν 3 0 1 13-3 9

Ολυμπιακός 3 0 1 6-6 9

Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1 0 3 3-9 3

Αρσεναλ 1 0 3 6-11 3

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024