Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Είναι ο αγώνας της ζωής μου» δηλώνει ο Τόρες εν όψει του τελικού

«Είναι ο αγώνας της ζωής μου» δηλώνει ο Τόρες εν όψει του τελικού

Ο τελικός του Μουντιάλ και ο τελικός του Champions League είναι τα δύο μεγάλα όνειρα που κάνει από μικρός κάθε ποδοσφαιριστής, ο οποίος ...σέβεται τον εαυτό του. Αύριο, Σάββατο, στο Μιλάνο, οι παίκτες της Ρεάλ και της Ατλέτικο Μαδρίτης θα το κάνουν πραγματικότητα (σ.σ. αρκετοί απ' αυτούς για πολλοστή φορά), καθώς θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στην σημαντικότερη διασυλλογική διοργάνωση της υφηλίου.

Ο τελικός του Μουντιάλ και ο τελικός του Champions League είναι τα δύο μεγάλα όνειρα που κάνει από μικρός κάθε ποδοσφαιριστής, ο οποίος …σέβεται τον εαυτό του. Αύριο, Σάββατο, στο Μιλάνο, οι παίκτες της Ρεάλ και της Ατλέτικο Μαδρίτης θα το κάνουν πραγματικότητα (σ.σ. αρκετοί απ’ αυτούς για πολλοστή φορά), καθώς θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στην σημαντικότερη διασυλλογική διοργάνωση της υφηλίου.

Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Φερνάντο Τόρες, ο οποίος έχει εντυπωσιακές παραστάσεις και εξαιρετικές διακρίσεις, τόσο σε συλλογικό, όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Ωστόσο θα είναι και για τον 32χρονο επιθετικό, ένας ξεχωριστός αγώνας.

«Αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Είναι κάτι που ήθελα από μικρό παιδί. Είχα την τύχη να επιστρέψω και ο σύλλογος με τον Ντιέγκο Σιμεόνε μου έδωσαν την ευκαιρία να παλέψω γι’ αυτό που ήθελα πραγματικά. Αύριο θα γίνει ο αγώνας της ζωής μου, χωρίς καμμία αμφιβολία» δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός άσος και πρόσθεσε:

«Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για το σημαντικότερο ματς της καριέρας μου. Υποστηρίζω αυτήν την ομάδα από την ηλικία των πέντε ετών. Κατά συνέπεια, αυτή η εμπειρία θα είναι διαφορετική απ’ όλες τις υπόλοιπες. Είχα την τύχη να κατακτήσω τίτλους με την Τσέλσι, με την εθνική Ισπανίας, αλλά αυτό είναι διαφορετικό. Είναι κάτι εξαιρετικό. Αυτή η ομάδα έχει κάτι μοναδικό. Ζούμε με τις αξίες μας και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι που έρχονται να μπορούν να αντιληφθούν αυτό που συμβαίνει. Ο Κόκε και ο Σαούλ ήταν παιδιά, όταν έπαιζα στην πρώτη ομάδα. Και τώρα είναι αυτοί που μπορούν να το μεταδώσουν στους νεότερους»…

Ο Τόρες εντάχθηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης όταν ήταν 11 ετών και με τους «ροχιμπλάνκος» άρχισε την επαγγελματική καριέρα του, για να φύγει το 2007 και να επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2015, όντας υποψήφιος κατακτητής του Champions League.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024