Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Πορτογάλος, Ντε Σόουζα, διαιτητής στο Ολυμπιακός - Χάποελ

O Πορτογάλος, Ντε Σόουζα, διαιτητής στο Ολυμπιακός – Χάποελ

Ο Πορτογάλος διαιτητής, Μανουέλ Ντε Σόουζα, θα διευθύνει το μεθαυριανό ματς στο «Καραϊσκάκη» μεταξύ του Ολυμπιακού και της Χάποελ Μπερ Σεβά, στο πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η UEFA.

Ο Πορτογάλος διαιτητής, Μανουέλ Ντε Σόουζα, θα διευθύνει το μεθαυριανό ματς στο «Καραϊσκάκη» μεταξύ του Ολυμπιακού και της Χάποελ Μπερ Σεβά, στο πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η UEFA.

Βοηθοί θα είναι οι επίσης Πορτογάλοι, Αλβάρο Μεσκίτα και Πάουλο Σοάρες, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο συμπατριώτης τους, Λούις Μιγκέλ Ροντρίγκες Φερέιρα.

Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δανός, Κάι Οστεργκααρντ, και παρατηρητής της UEFA ο Αγγλος, Αντριαν Τιτκόουμπ.

Και οι ρέφερι για ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΣ στο Europa

Στο μεταξύ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα θα συμμετάσχουν στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και την Δευτέρα έγιναν γνωστοί από την UEFA οι διαιτητές, που θα διευθύνουν τα ματς της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα τον εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΙΚ Στοκχόλμης θα σφυρίξει ο Γερμανός διαιτητής, Μπαστιάν Ντάνκερτ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μάρκους Χάκερ και Ρενέ Ρόντε και τέταρτο διαιτητή, τον επίσης Γερμανό, Μπέντζαμιν Μπραντ.

Στον εκτός έδρας αγώνας της ΑΕΚ με τη Σεντ Ετιέν στη Γαλλία ορίστηκε να διευθύνει ο Ιταλός, Αντόνιο Νταμάτο, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ρικάρντο Ντι Φιόρε, και Σαλβατόρε Λόνγκο, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ντομένικο Τσέλι.

Τέλος, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει την Αλκμάαρ στην Ολλανδία, με την ευρωπαϊκή επιτροπή διαιτησίας να ορίζει «άρχοντα» του ματς τον Φινλανδό, Ματίας Γκεστράνιους και βοηθούς τους συμπατριώτες του, Γιαν Πέτερ Αραβίρτα, και Μίκο Αλακάρε, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι επίσης Φινλανδός, ο Αντι Μουνούκα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024