Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπος: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε, δε φοβάμαι τίποτα»

Μπος: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε, δε φοβάμαι τίποτα»

Με αυτοπεποίθηση, καταθέτοντας την απόλυτη συγκέντρωση που έχει το σύνολό του στο να κατακτήσει τη νίκη, τοποθετήθηκε για την αναμέτρηση του Αγιαξ με τον ΠΑΟΚ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Πέτερ Μπος.

Με αυτοπεποίθηση, καταθέτοντας την απόλυτη συγκέντρωση που έχει το σύνολό του στο να κατακτήσει τη νίκη, τοποθετήθηκε για την αναμέτρηση του Αγιαξ με τον ΠΑΟΚ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Πέτερ Μπος.

«Ελπίζω ότι ο αυριανός δε θα είναι ο πιο σημαντικός αγώνας της σεζόν. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε. Αυτή τη στιγμή μας λείπει ο Μπαζούρ, έχουμε άλλον έναν που θα κοιτάξουμε αν θα τον βάλουμε να παίξει ή όχι. Είναι ο πρώτος μας αγώνας αύριο και είναι θαυμάσια η αίσθηση, το περιμέναμε καιρό αυτό το παιχνίδι, προετοιμαστήκαμε τις τέσσερις τελευταίες εβδομάδες για αυτό. Δε φοβάμαι τίποτα για αύριο», τόνισε εμφατικά ο τεχνικός των Ολλανδών.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, τόνισε ακόμη:

Για τον Βέστερμαν: «Δεν είναι σε τόσο καλή η φόρμα τώρα, του λείπει μία εβδομάδα προπονήσεων, αύριο θα κοιτάξω αν θα τον χρησιμοποιήσω ή όχι».

Για τις επιλογές του για το παιχνίδι: «Ψάχνω να βρω μία ισορροπία τώρα, έχουμε τον Μπαζούρ που έχει κάποια προβλήματα, θα κοιτάξω να βρω πρώτα μία σιγουριά. Μου λείπουν δύο παιδιά και μετά θα κοιτάξω τι θα ακολουθήσει».

Για το δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα: «Απόφαση θα παρθεί την επόμενη εβδομάδα για το πως θα παίξουμε. Αν το αποτέλεσμα αύριο είναι θετικό, θα πάμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Τη δεδομένη στιγμή, ασχολούμαι μόνο με το αύριο, σε αυτό έχουμε αφοσιωθεί, αυτό με απασχολεί».

Για τον Μίλικ: «Πέρυσι έπαιξε σε πολλούς αγώνες και θα πρέπει να ξεκουραστεί κιόλας. Θα προσπαθήσουμε να τον βάλουμε στην ομάδα, μεσολαβούν άλλες οκτώ ημέρες, οπότε θα δούμε τι θα γίνει… Θα τον δούμε και στις επόμενες προπονήσεις».

Για τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσει το δεύτερο παιχνίδι, ανάλογα με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα: «Πάντα προσπαθώ να παίζω προσεκτικά. Αν χάσουμε την μπάλα, θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε για να πάρουμε την μπάλα όσο πιο γρήγορα γίνεται κι όχι να τη γυρίσουμε πίσω, για παράδειγμα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου».

Για τον Σερέρο: «Παίζει στους νέους του Άγιαξ, δεν ήταν δική μου επιλογή να μην μπει στην ομάδα αυτή τη στιγμή».

Για το λόγο που επέλεξε να προπονηθεί σήμερα νωρίς η ομάδα του:
«Διάλεξα το απόγευμα για να μην υπάρχει μεγάλο κενό μεταξύ της προπόνησης και του αγώνα. Είναι λίγο αργά ο αγώνας, οπότε επέλεξα να προπονηθούμε τώρα».

Για τις φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε η ομάδα του: «Έχω καλή αίσθηση για τους αγώνες αυτούς, γιατί προσπαθήσαμε να πιέσουμε τους αντιπάλους μας. Είχαμε διάφορες ευκαιρίες. Δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος, δεν υπάρχει ιδανικός αγώνας. Αύριο θα είμαι ικανοποιημένος όταν κερδίσουμε και πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Ο αρχηγός του Αγιαξ, Ντάβι Κλάασεν, με τη σειρά του, επισήμανε: «Είδαμε πως παίζει ο ΠΑΟΚ και κάθε παίκτης του χωριστά. Έχουμε προετοιμαστεί, μάθαμε πολλά και θα βγάλουμε ό,τι ξέρουμε αύριο στο γήπεδο. Εχουμε εικόνα από τα φιλικά του ΠΑΟΚ με την Τβέντε και τον Απόλλωνα Λεμεσού, μας φάνηκε πολύ καλός».

Για την απώλεια στο φινάλε της περυσινής σεζόν του πρωταθλήματος και την αλλαγή προπονητή στον Αγιαξ, σχολίασε: «Είναι καλό που θα παίξουμε ξανά μπάλα και θα ξεχάσουμε γρήγορα όσα έγιναν στο τέλος του πρωταθλήματος πέρυσι. Μαθαίνουμε από ό,τι κάνουμε, έχουμε συζητήσει όσα έγιναν. Σίγουρα υπάρχει μικρή διαφορά, σε σχέση με πέρυσι, μετά την αλλαγή προπονητή, αλλά παίζουμε το ίδιο είδος ποδοσφαίρου. Στις μικρές λεπτομέρειες φαίνεται η διαφορά, πρέπει να πιέσουμε λίγο παραπάνω και να παίζουμε πιο μπροστά. Μας κοστίζει λίγο παραπάνω σε ενέργεια αυτό, αν δεν το κάνουμε σωστά. Αύριο θα δείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε λίγο καλύτερα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024