Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Το παιχνίδι μας και ό,τι βγεί...», λένε στη Χάποελ Μπερ Σεβά

«Το παιχνίδι μας και ό,τι βγεί…», λένε στη Χάποελ Μπερ Σεβά

Ο προπονητής της Χάποελ Μπερ Σεβά, Μπαράκ Μπακχάρ, στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (27/7, 21:45) αγώνα με τον Ολυμπιακό στο "Γ.Καραϊσκάκης" για την Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League, υποστήριξε πως «…η ομάδα του έχει την ποιότητα να σταθεί με αξιοπρέπεια» ενώ απέφυγε να αποκαλύψει τα πλάνα του για την αρχική ενδεκάδα.

Ο προπονητής της Χάποελ Μπερ Σεβά, Μπαράκ Μπακχάρ, στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (27/7, 21:45) αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης» για την Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League, υποστήριξε πως «…η ομάδα του έχει την ποιότητα να σταθεί με αξιοπρέπεια» ενώ απέφυγε να αποκαλύψει τα πλάνα του για την αρχική ενδεκάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισραηλινού τεχνικού:

Για το τι περιμένει από τον αυριανό αγώνα: «Η ομάδα μου έχει την ποιότητα για να σταθεί με αξιοπρέπεια, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια για τον Ολυμπιακό. Είναι γνωστή η ομάδα. Η προσπάθεια θα πρέπει να γίνει και έχουμε πίστη».

Για την ενδεκάδα και το αγωνιστικό του πλάνο: «Να σας αποκαλύψω πώς θα παίξουμε από τώρα; Σαφέστατα δεν μπορώ να πω. Η ομάδα μου έχει την ποιότητα και μπορεί να προσαρμοστεί στο στυλ παιχνιδιού ανάλογα με τον αντίπαλο που έχουμε απέναντί μας. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και από εκεί και πέρα ό,τι βγει».

Για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι «ερυθρόλευκοι»: «Δεν πρόκειται να επηρεάσει, η ομάδα του Ολυμπιακού έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες και σίγουρα θα καλύψουν τα κενά που θα δημιουργήσουν οι απόντες».

Για το αν πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση: «Η πίστη υπάρχει, δεν ήρθαμε εδώ για να περάσουμε την ώρα μας. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και έχουμε σκοπό να δώσουμε πραγματικά το 100% για να αντεπεξέλθουμε.

Τους παίκτης της ομάδας του Ισραήλ εκπροσώπησε ο Ελιανίβ Μπαρντά που δήλωσε: «Χαριτολογώντας έλεγα εύκολος αγώνας αλλά μετά το διόρθωσα. Είναι δύσκολος αγώνας. Ομάδα με μεγάλη παράδοση, πολύ ποιοτική, ήρθαμε εδώ για να κάνουμε κάθε προσπάθεια και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πρωτίστως με ενδιαφέρει να πάμε καλά, η εμπειρία είναι εμπειρία και θα προσπαθήσουμε να αποκομίσουμε το καλύτερο από τον αυριανό αγώνα.» Σχολιάζοντας το γεγονός πως περίπου 1000 φίλαθλοι της Μπερ Σεβά θα βρεθούν στο «Γ.Καραϊσκάκης» αύριο ο αρχηγός της ομάδας είπε: «Μας χαροποιεί η παρουσία τους και ευχόμαστε να έχουμε αυτή την εμπειρία και για μεγαλύτερο διάστημα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024