Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πρόκριση ή... σπίτια σας», η ατάκα Μαρινάκη στους παίκτες

«Πρόκριση ή… σπίτια σας», η ατάκα Μαρινάκη στους παίκτες

Με τα πιο σκληρά λόγια, αλλά και με απειλές περί... λύσης συμβολαίων ακόμη και σχεδόν ολόκληρης της ομάδας, παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, αμέσως μετά το κάκιστο παιχνίδι της ομάδας και το 0-0 που παραχώρησε στη Χάποελ Μπερ Σεβά για τον 3ο προκριματικό του Champions League. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, πήγε αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης στα αποδυτήρια και προειδοποίησε πως εάν δεν έρθει η πολυπόθητη πρόκριση στο Ισραήλ δεν θα διστάσει να αλλάξει ακόμη και ολόκληρη την ομάδα.

Με τα πιο σκληρά λόγια, αλλά και με απειλές περί… λύσης συμβολαίων ακόμη και σχεδόν ολόκληρης της ομάδας, παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, αμέσως μετά το κάκιστο παιχνίδι της ομάδας και το 0-0 που παραχώρησε στη Χάποελ Μπερ Σεβά για τον 3ο προκριματικό του Champions League.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, πήγε αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης στα αποδυτήρια και προειδοποίησε πως εάν δεν έρθει η πολυπόθητη πρόκριση στο Ισραήλ δεν θα διστάσει να αλλάξει ακόμη και ολόκληρη την ομάδα:

«Δεν ήταν εικόνα αυτή που είδαμε σήμερα. Αυτός δεν ήταν ο δικός μου Ολυμπιακός, αυτός που θέλω να βλέπω. Αν δεν πάρετε την πρόκριση, να μην γυρίσετε στην Ελλάδα. Να πάτε σπίτια σας με τα πόδια! Θα πάρω άλλους παίκτες που θα είναι καλύτεροι από εσάς.

Κοιτάξτε να κάνετε αυτό που πρέπει στο Ισραήλ γιατί δεν θα υπάρξει επόμενη μέρα στην ομάδα ούτε για εσάς. Ο κόσμος προσπάθησε να έρθει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο στο Καραϊσκάκη κι εσείς τον απογοητεύσατε. Και λίγα σας είπαν απόψε οι φίλαθλοι», είπε μεταξύ άλλων στους «ερυθρόλευκους» παίκτες που τον παρακολουθούσαν σιωπηλοί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024