Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Βροχή» γκολ για «Μπάρτσα», Μπάγερν, ισόπαλο το Παρί-Άρσεναλ, ανατροπή η Νάπολι

«Βροχή» γκολ για «Μπάρτσα», Μπάγερν, ισόπαλο το Παρί-Άρσεναλ, ανατροπή η Νάπολι

Άμοιρη Σέλτικ τι... έμελλε να πάθεις! Η Μπαρτσελόνα ξέσπασε πάνω στην ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς την οποία συνέτριψε 7-0 στην πρεμιέρα του Champions League και διασκέδασε τις εντυπώσεις για την εντός έδρας ήττα από την Αλαβές. Στο Παρίσι ο Εντινσον Καβάνι άνοιξε το σκορ μετά από 44 δευτερόλεπτα για την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ο Αλέξις Σάντσες ισοφάρισε στο 78΄, ενώ στο Μόναχο η Μπάγερν του Κάρλο Αντσελότι έκανε περίπατο (5-0) απέναντι στην πρωτάρα Ροστόφ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε με νίκη 1-0 από το Αίντχόφεν, η Νάπολι πέρασε με ανατροπή από την Ουκρανία, ενώ ισόπαλοι με 1-1 έληξαν οι υπόλοιποι αγώνες.

Άμοιρη Σέλτικ τι… έμελλε να πάθεις! Η Μπαρτσελόνα ξέσπασε πάνω στην ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς την οποία συνέτριψε 7-0 στην πρεμιέρα του Champions League και διασκέδασε τις εντυπώσεις για την εντός έδρας ήττα από την Αλαβές.

Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε χατ-τρικ για έκτη φορά στη διοργάνωση των πρωταθλητών, ενώ σκόραραν και τα άλλα δύο μέλη της… θανάσιμης τριάδας MSN, Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ.

Στο Παρίσι ο Εντινσον Καβάνι άνοιξε το σκορ μετά από 44 δευτερόλεπτα για την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ο Αλέξις Σάντσες ισοφάρισε στο 78΄, ενώ στο Μόναχο η Μπάγερν του Κάρλο Αντσελότι έκανε περίπατο (5-0) απέναντι στην πρωτάρα Ροστόφ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε με νίκη 1-0 από το Αίντχόφεν, με τον Σαούλ να πετυχαίνει το γκολ στο 43΄ και τον Ομπλακ να αποκρούει πέναλτι του Γκουαρντάδο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+2΄).

Τέλος, στη Λισαβόνα η Μπενφίκα κρατούσε τη νίκη στα χέρια της στο ματς με τη Μπεσίκτας, όμως δέχθηκε την ισοφάριση στο 90+3΄ από έναν δικό της παίκτη που αγωνίζεται ως δανεικός στην τουρκική ομάδα, τον Αντερσον Ταλίσκα.

Με ανατροπή έφυγε από την Ουκρανία η Νάπολι, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ του Μίλικ πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναβλήθηκε το Σίτι – Γκλάντμπαχ

«Άνοιξαν οι ουρανοί» στο Μάντσεστερ λίγη ώρα πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα του 3ου ομίλου του Champions League, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και στη Γλάντμπαχ (21:45).

Η νεροποντή μετέτρεψε σε λίγα λεπτά το «Ετιχαντ» σε… πισίνα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μπγιορν Κάιπερς, να αναβάλλει το παιχνίδι.
Καιρού επιτρέποντος θα διεξαχθεί αύριο, την ίδια ώρα.

Οι αγώνες της Τρίτης

Σκορ

Βασιλεία

Λουντογκόρετς

1-1

Παρί Σεν Ζερμέν

Άρσεναλ

1-1

Μπενφίκα

Μπεσίκτας

1-1

Ντιναμό Κιέβου

Νάπολι

1-2

Μπαρτσελόνα

Σέλτικ

7-0

Μάντσεστερ Σίτι

Γκλάντμπαχ

Αν.

Μπάγερν Μονάχου

Ροστόφ

5-0

Αϊντχόφεν

Ατλέτικο Μαδρίτης

0-1


ΤΕΤΑΡΤΗ

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Λεβερκούζεν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Τότεναμ – Μονακό

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Λέγκια Βαρσοβίας – Ντόρτμουντ
Ρεάλ Μαδρίτης – Σπόρτινγκ Λισ.

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπριζ – Λέστερ
Πόρτο – Κοπεγχάγη

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Γιουβέντους – Σεβίλη
Λιόν – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024