Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εγχειρίστηκε ο Μπάρτρα, τραυματίας και αστυνομικός

Εγχειρίστηκε ο Μπάρτρα, τραυματίας και αστυνομικός

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης ο Μαρκ Μπάρτρα. Ο Ισπανός στόπερ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σ' επέμβαση στο δεξιό καρπό για να του αφαιρεθούν κάποια θραύσματα εξαιτίας της έκρηξης στο πούλμαν της Ντόρτμουντ, ενώ έχει υποστεί κι ένα μικρό κάταγμα.

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης ο Μαρκ Μπάρτρα. Ο Ισπανός στόπερ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σ’ επέμβαση στο δεξιό καρπό για να του αφαιρεθούν κάποια θραύσματα εξαιτίας της έκρηξης στο πούλμαν της Ντόρτμουντ, ενώ έχει υποστεί κι ένα μικρό κάταγμα.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, η διοίκηση της γερμανικής ομάδας ενημέρωσε πως ο Μπάρτρα υποβλήθηκε με επιτυχία στην επέμβαση και λίγο αργότερα πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του. Στο μεταξύ, σύμφωνα με νέα ενημέρωση της γερμανικής αστυνομίας, πέρα από τον Ισπανό αμυντικό, τραυματίστηκε ελαφρά κι ένας αστυνομικός, ο οποίος συνόδευε την αποστολή της Μπορούσια για το παιχνίδι με τη Μονακό, για τα προημιτελικά του champions league.

Συγκεκριμένα, ήταν μπροστά απ’ το πούλμαν όταν έγιναν οι εκρήξεις και οι πληροφορίες αναφέρουν πως τραυματίστηκε από τα θραύσματα των σπασμένων τζαμιών και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024