Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Μάχη» δηλώσεων για τις διαιτητικές αποφάσεις στη Μαδρίτη, έξαλλοι οι Γερμανοί

«Μάχη» δηλώσεων για τις διαιτητικές αποφάσεις στη Μαδρίτη, έξαλλοι οι Γερμανοί

Η πρόκριση της Ρεάλ στην παράταση κόντρα στη Μπάγερν είχε και... τρίτο ημίχρονο, καθώς οι διαιτητικές αποφάσεις καθόρισαν σύμφωνα με τους Γερμανούς την πρόκριση στην 4άδα του Champions League.

Ο Ζεράρ Πικέ άφησε υπονοούμενα με ειρωνικό μήνυμα στο twitter για το οφσάιντ γκολ του Ρονάλντο, αλλά η απάντηση του Σέρχιο Ράμος ήταν άμεση:

«Να βάλει να ξαναδεί το παιχνίδι με την Παρί Σ.Ζ. για να δούμε αν θα σκέφτεται το ίδιο… Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στον επαναληπτικό με τη Γιουβέντους να δούμε αν θα επιστραφούν τα αποσιωπητικά. Εμείς περάσαμε τις δικές μας εξετάσεις, τώρα είναι η σειρά τους», είπε ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ απάντησε και στις δηλώσεις του Βιδάλ για «κλοπή» από τον διαιτητή:

«Δεν ξέρω από πού προκύπτει αυτό. Μου είπαν ότι το 2-2 του Κριστιάνο μάλλον είναι οφσάιντ, το 1-2 θα μπορούσε να έχει κάτι με τον Μίλερ… Μερικές φορές σου δίνουν και άλλες σου παίρνουν. Πρέπει να ζήσεις με αυτό», τόνισε, ενώ για την συνέχεια είπε: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για τελικό, γιατί είμαστε στα ημιτελικά, αλλά φυσικά θέλουμε να είμαστε πάλι πρωταθλητές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποκλείσαμε τη Μπάγερν, που ήταν ένας από τους πιο δυνατούς αντιπάλους».

Αντσελότι: «Τώρα βίντεο στους διαιτητές»

Θυμωμένος εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι, από τις αποφάσεις του Βίκτορ Κασάι, ενώ υπογράμμισε την αναγκαιότητα της χρήσης βίντεο: «Είμαστε πολύ θυμωμένοι, ένα παιχνίδι με αυτή την ένταση, δεν μπορεί να αποφασιστεί από τον διαιτητή», είπε ο Ιταλός προπονητής της Μπάγερν , που τόνισε ότι οι διαιτητές απαιτείται να έχουν την βοήθεια του βίντεο για τις αμφισβητούμενες φάσεις. «Η κάρτα στον Αρτούρο δεν ήταν και στη συνέχεια δύο γκολ από τον Κριστιάνο ήταν οφσάιντ», είπε ο Ιταλός. «Δεν είμαστε ευτυχείς γι ‘αυτό. Σε ένα προημιτελικό πρέπει να έχεις ένα διαιτητή με μεγαλύτερη ποιότητα, νομίζω. Ήρθε η ώρα για την εισαγωγή βίντεο που θα βοηθάει τους διαιτητές».

Περισσότερο σκληρός με τον διαιτητή ήταν ο πρόεδρος της Μπάγερν Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε: «Η αποβολή του Αρτούρο δεν ήταν καν φάουλ. Αυτός ήταν ένας δολοφόνος. Επρεπε να παίξουμε με δέκα παίκτες απέναντι σε μία ομάδα παγκόσμιας κλάσης, όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα. Το δεύτερο και το τρίτο γκολ του Ρονάλντο δεν έπρεπε να μετρήσουν, ήταν οφσάιντ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024