Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζεσούς: «Εμπιστευόμαστε τους παίκτες μας, πιστεύουμε στη νίκη»

Ζεσούς: «Εμπιστευόμαστε τους παίκτες μας, πιστεύουμε στη νίκη»

Με την αυτοπεποίθηση και τον... αέρα του εξαιρετικού της ξεκινήματος στο πορτογαλικό πρωτάθλημα (όπου μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες), έφτασε στην Ελλάδα η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την πρεμιέρα του Champions League με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Ζόρζε Ζεσούς εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα του μπορεί να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το φαληρικό στάδιο, αν και δεν αποδέχθηκε τον τίτλο του φαβορί που δίνουν στη Σπόρτινγκ οι Πορτογάλοι.

Με την αυτοπεποίθηση και τον… αέρα του εξαιρετικού της ξεκινήματος στο πορτογαλικό πρωτάθλημα (όπου μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες), έφτασε στην Ελλάδα η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την πρεμιέρα του Champions League με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Ζόρζε Ζεσούς εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα του μπορεί να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το φαληρικό στάδιο, αν και δεν αποδέχθηκε τον τίτλο του φαβορί που δίνουν στη Σπόρτινγκ οι Πορτογάλοι.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα βρούμε ‘καυτή’ ατμόσφαιρα, αλλά η ομάδα μας έχει συνηθίσει να παίζει σε τέτοια γήπεδα και δεν θα μας ενοχλήσει. Το πιο σημαντικό είναι το επίπεδο των παικτών και εμείς το εμπιστευόμαστε πλήρως. Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να βγούμε αύριο νικητές και να ξεκινήσουμε με το δεξί στο Champions League» επισήμανε ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος πάντως συμφώνησε με τον Μπέσνικ Χάσι, «αποτινάζοντας» την… ταμπέλα του τελικού:

«Δεν είναι τελικός αύριο, δεν θα υποβιβάσω τον Ολυμπιακό σε σχέση με τις άλλες ομάδες του ομίλου. Όσο δύσκολο είναι το αυριανό ματς, τόσο δύσκολο θα είναι και με τη Μπαρτσελόνα ή τη Γιουβέντους. Δεν θα πω ότι υπάρχει φαβορί, όπως δεν θα πω ότι είναι φαβορί και η Μπαρτσελόνα απάναντί μας» υπογράμμισε ο προπονητής της Σπόρτινγκ.

Ο Ζεσούς στάθηκε ιδιαίτερα στην δημιουργική ικανότητα των παικτών του Ολυμπιακού, ξεχωρίζοντας τους Φορτούνη, Καρσελά, Οτζίτζα και Μάριν. Σε ό,τι αφορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον βασικό δεξιό μπακ της ομάδας του, τον Ιταλό Κριστιάνο Πιτσίνι, ο οποίος τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Φεϊρένσε, ο Ζεσούς είπε ότι έχει αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις.

Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στη θέση του ο Σκοπιανός Στέφαν Ριστόβσκι, ο οποίος ως τις αρχές Αυγούστου ανήκε στη Ριέκα και μάλιστα είχε παίξει στις πρώτες προκριματικές φάσεις του Champions League, αλλά μετακινήθηκε ως δανεικός στη Σπόρτινγκ λίγες ημέρες πριν οι πρωταθλητές Κροατίας αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στα πλέι-οφ! Εκτός πλάνων στα «λιοντάρια» είναι ο τραυματίας Φάμπιο Κοεντράο.

Ο διεθνής τερματοφύλακας της Σπόρτινγκ, Ρουί Πατρίσιο, επισήμανε από τη μεριά του: «Δεν θέλω να συγκρίνω τα παιχνίδια πρωταθλήματος και Ευρώπης. Αυριο θα είναι πολύ δυσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πολύ καλές μονάδες και είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, αλλά είμαστε διαβασμένοι και ξέρουμε πώς να τον αντιμετωπίσουμε. Θέλουμε να μη δεχθούμε γκολ και να σκοράρουμε εμείς ώστε να βγούμε νικητές.

Υπάρχουν δύο μεγάλες ομάδες στον όμιλο, εμείς όμως θέλουμε να παίζουμε για τη νίκη σε όλα τα ματς, έστω κι αν κάποια είναι πιο δύσκολα και κάποια άλλα πιο βατά. Όσο περνούν τα χρόνια αυξάνεται η εμπειρία μας, αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024