Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεμονής: «Από τα ωραιότερα ματς που μπορεί να παίξεις»

Λεμονής: «Από τα ωραιότερα ματς που μπορεί να παίξεις»

Αναχώρησε το απόγευμα για τη Βαρκελώνη η αποστολή του Ολυμπιακού, εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με την Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Champions League. Το έργο των «ερυθρολεύκων» είναι φυσικά πολύ δύσκολο, όμως αποτελεί ταυτόχρονα και μία μεγάλη πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές και σε αυτό ακριβώς το σημείο στάθηκε ο Τάκης Λεμονής, στις δηλώσεις του πριν την αναχώρηση της ομάδας. «Νομίζω είναι από τα ωραιότερα ματς που μπορεί να παίξει ο οποιοσδήποτε. Ολοι περιμένουν πώς και πώς την Τετάρτη να μπουν σε αυτό το γήπεδο. Είναι πολύ ωραίες στιγμές για τους παίκτες».

Αναχώρησε το απόγευμα για τη Βαρκελώνη η αποστολή του Ολυμπιακού, εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με την Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Champions League.

Το έργο των «ερυθρολεύκων» είναι φυσικά πολύ δύσκολο, όμως αποτελεί ταυτόχρονα και μία μεγάλη πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές και σε αυτό ακριβώς το σημείο στάθηκε ο Τάκης Λεμονής, στις δηλώσεις του πριν την αναχώρηση της ομάδας. «Νομίζω είναι από τα ωραιότερα ματς που μπορεί να παίξει ο οποιοσδήποτε. Ολοι περιμένουν πώς και πώς την Τετάρτη να μπουν σε αυτό το γήπεδο. Είναι πολύ ωραίες στιγμές για τους παίκτες».

Κάνοντας μία σύγκριση με το προηγούμενο ματς της διοργάνωσης, απέναντι στη Γιουβέντους, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας επισήμανε ότι «… διαφέρει λίγο η προσέγγιση των δύο ομάδων στο παιχνίδι, αλλά ο βαθμός δυσκολίες νομίζω ότι είναι ο ίδιος.

Εγώ το λέω πάντα. Αυτά τα παιχνίδια σε κάνουν να τα περιμένεις πώς και πώς. Νομίζω δεν τίθεται καν θέμα να μιλάει ο προπονητής για τη σημασία τέτοιων αγώνων. Ερχεται από μόνο του αυτό».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν η νίκη επί του Πανιωνίου μπορεί να αποτελέσει αφετηρία επανεκκίνησης για τον Ολυμπιακό, ο Λεμονής σημείωσε: «Θα το δούμε αυτό στη συνέχεια, είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Ηταν σημαντικό που κερδίσαμε, έστω και με τον τρόπο που ήρθε αυτή η νίκη στο τέλος».

Από την πλευρά του, ο… εορτάζων Κώστας Φορτούνης (έχει σήμερα γενέθλια) ανέφερε: «Πάμε εκεί για να ευχαριστηθούμε. Είμαστε σε μία διοργάνωση, όπου όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και τώρα αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα του ομίλου.

Ό,τι αποτέλεσμα και να πάρουμε, είναι θετικό ότι βρισκόμαστε εδώ και αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Το να παίζει κανείς απέναντι στην Μπαρτσελόνα, που έχει τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, αποτελεί τεράστιο κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο».

Αναφερόμενος στον τραυματισμό που αποκόμισε από το ματς με τον Πανιώνιο, ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν καθησυχαστικός: «Έχω χτυπήσει. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι προχθές… Έκανα προπόνηση κανονικά και είμαι στη διάθεση του προπονητή».

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024