Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δώνης: «Κρίμα, έπρεπε να κερδίσουμε»

Δώνης: «Κρίμα, έπρεπε να κερδίσουμε»

Ο ΑΠΟΕΛ κοίταξε στα μάτια την Ντόρτμουντ, την οποία άφησε χωρίς νίκη ύστερα από τρεις αγωνιστικές στον 8ο όμιλο του Champions League, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 των Βεστφαλών στο ΓΣΠ.

Ο ΑΠΟΕΛ κοίταξε στα μάτια την Ντόρτμουντ, την οποία άφησε χωρίς νίκη ύστερα από τρεις αγωνιστικές στον 8ο όμιλο του Champions League, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 των Βεστφαλών στο ΓΣΠ. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, μάλιστα, προηγήθηκε απέναντι στη διάσημη αντίπαλό της όταν άνοιξε το σκορ με τον Ποτέ στο 62ο λεπτό, από διπλό λάθος του Μπούρκι, αλλά ο Παπασταθόπουλος βρέθηκε στο σωστό σημείο για να νικήσει τους πάντες στον αέρα και να ισοφαρίσει με κεφαλιά, πέντε λεπτά αργότερα.

Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Κύπρου, Γιώργος Δώνης, ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του: «Λειτουργήσαμε πάρα πολύ καλά, κοιτάξαμε την δύναμη της αντίπαλης ομάδας στις πλευρές. Παίζει πολύ από τα άκρα, είναι ποιοτική και γρήγορη. Σε όλο το παιχνίδι, παρά το ότι το πρώτο μέρος ήταν υποτονικό από μέρους μας, θα δούμε δύο καλές ευκαιρίες για την Ντόρτμουντ. Το δοκάρι και αυτή στο τελευταίο λεπτό, με τις δύο φάσεις να έρχονται επειδή παίζαμε επίθεση για να κερδίσουμε», τόνισε ο Ελληνας κόουτς και κατέληξε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που το πιστέψαμε. Αισθανόμαστε πικρία που δεν κερδίσαμε, αν και είναι δίκαιο η ισοπαλία. Θα μπορούσαμε να το έχουμε πάρει. Γενικώς δεν έχω άγχος, σε έτσι παιχνίδια θέλω να είμαι συγκεντρωμένος. Έχω περισσότερο άγχος και πίεση στα παιχνίδια πρωταθλήματος όταν είμαστε φαβορί. Ηθελα την νίκη, σαν προπονητής δεν έχω κερδίσει σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ. Ας ελπίσουμε ότι θα έρθει στα επόμενα παιχνίδια».

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024