Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλοπ: «Λογικό  το 7-0 μετά από τέτοια εμφάνιση»

Κλοπ: «Λογικό το 7-0 μετά από τέτοια εμφάνιση»

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Λίβερπουλ στη Σλοβενία και η εμφατική νίκη της με 7-0 επί της Μάριμπορ, ξεχώρισε από τα παιχνίδια της Τρίτης, στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Λίβερπουλ στη Σλοβενία και η εμφατική νίκη της με 7-0 επί της Μάριμπορ, ξεχώρισε από τα παιχνίδια της Τρίτης, στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Το αρνητικό σερί που είχε η Λίβερπουλ (δύο ισοπαλίες) στην φάση των ομίλων του Champions League σταμάτησε στην Σλοβενία. Μετά από επτά ματς χωρίς νίκη, οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ διέλυσαν τη Μάριμπορ, η οποία γνώρισε μόλις την 2η εντός έδρας ήττα στα 12 τελευταία ματς που έχει δώσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της «Γηραιάς Ηπείρου». Η Λίβερπουλ είχε 66% κατοχή της μπάλας και 28 τελικές, από τις οποίες οι 15 στην εστία.

Ο τεχνικός των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, δεν μπορούσε παρά να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του: «Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Από το πρώτο δευτερόλεπτο κάναμε στο γήπεδο ακριβώς αυτά που είχαμε σχεδιάσει και θέλαμε. Θέλαμε να δείξουμε εδώ και καιρό την ποιότητά μας στις αντεπιθέσεις και την πίεση ψηλά. Και μπορεί να ήμασταν εξαιρετικοί στις επιθέσεις μας, όμως θα ήθελα να δω και λίγο καλύτερη την πίεση που ασκούσαμε στην άμυνά τους για να μείνει ψηλά η μπάλα», τόνισε ο Γερμανός κόουτς και συμπλήρωσε:

«Πετύχαμε κάποια γκολ με αυτό τον τρόπο και ήμασταν ψύχραιμοι και χαλαροί απέναντι από την αντίπαλη εστία. Μέχρι στιγμής χάναμε τις ευκαιρίες γιατί δεν είχαμε ηρεμία και καθαρό μυαλό στις ευκαιρίες που δημιουργούσαμε ή ήταν κακή η τελική πάσα, όμως σε αυτό το παιχνίδι όλα ήταν διαφορετικά. Το 7-0 ήταν απόλυτα λογικό βάσει της εμφάνισής μας και των ευκαιριών που είχαμε για γκολ».

in.gr

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024