Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεμονής: «Κάναμε μια καλή προσπάθεια απέναντι στην κορυφαία ομάδα του κόσμου»

Λεμονής: «Κάναμε μια καλή προσπάθεια απέναντι στην κορυφαία ομάδα του κόσμου»

Τόνισε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει στη συνέχεια το καλύτερο που μπορεί κι αυτή είναι η 3η θέση στον όμιλο, που θα την οδηγήσει στο Europa League.

Στο δεύτερο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του εστίασε ο Τάκης Λεμονής, μετά τη λήξη του αγώνα με την Μπαρτσελόνα και την ήττα με 3-1. Ο προπονητής του Ολυμπιακού το χαρακτήρισε «αχρείαστο», ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει στη συνέχεια το καλύτερο που μπορεί κι αυτή είναι η 3η θέση στον όμιλο, που θα την οδηγήσει στο Europa League.

Είπε μεταξύ άλλων: «Σίγουρα απόψε ο βαθμός δυσκολίας ήταν πολύ μεγαλύτερος από το ματς με τη Γιουβέντους, λόγω της παρουσίας του Μέσι και του Σουάρες. Κομβικό σημείο του αγώνα ήταν το φάουλ στο δεύτερο γκολ, που ήταν αχρείαστο. Είχαμε την αίσθηση ότι πάμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο, όμως αυτό το δίλεπτο έφερε το 3-0 και δεν είχαμε πλέον το κουράγιο και τη διάθεση να πιέσουμε περισσότερο. Έχουμε μπροστά μας κι ένα δύσκολο ματς. Σίγουρα κάποιοι παίκτες μπορούσαν να είναι σε ακόμη καλύτερη κατάσταση, αλλά η γενική εικόνα μας ήταν καλή, αν συνυπολογίσουμε και τον αντίπαλο».

Αμέσως μετά τόνισε: «Είπα στους παίκτες πως θα βρούμε μία-δύο καλές ευκαιρίες για να κάνουμε κάτι καλό. Έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Δεν χρειαζόταν απέναντι σε μια τέτοια ομάδα και παρ’ όλο που έπαιζε με δέκα παίκτες, να ανοιχτούμε παράλογα. Κάναμε μια καλή προσπάθεια απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου».

Και κατέληξε: «Τώρα έχουμε μια τριάδα αγώνων, με τα δύο ματς στην έδρα μας κι ένα στην Πορτογαλία. Θα πρέπει να διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε και αυτό είναι να συνεχίσουμε στο Europa League».

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024