Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αν η Παρί μπορούσε να αγοράσει την φανέλα της Λίβερπουλ

Αν η Παρί μπορούσε να αγοράσει την φανέλα της Λίβερπουλ

Η άποψη περί «βαριάς» φανέλας ίσως σε κάποιους να μην λέει το παραμικρό. Άλλοι ίσως να θεωρούν πως τα πάντα κρίνονται από τα εκατομμύρια που απλώνουν οι ομάδες στα τραπέζια των διαπραγματεύσεων και στου αγωνιστικούς χώρους. Η διοίκηση της Παρί πάντως και οι φίλοι της γαλλικής ομάδας κατάλαβαν πολύ καλά χθες βράδυ στο Μπερναμπέου, πως οι φανέλες παίζουν ρόλο και μάλιστα μεγάλο.

Η άποψη περί «βαριάς» φανέλας ίσως σε κάποιους να μην λέει το παραμικρό. Άλλοι ίσως να θεωρούν πως τα πάντα κρίνονται από τα εκατομμύρια που απλώνουν οι ομάδες στα τραπέζια των διαπραγματεύσεων και στου αγωνιστικούς χώρους. Η διοίκηση της Παρί πάντως και οι φίλοι της γαλλικής ομάδας κατάλαβαν πολύ καλά χθες βράδυ στο Μπερναμπέου, πως οι φανέλες παίζουν ρόλο και μάλιστα μεγάλο. Η “βασίλισσα” δεν είναι στα πάνω της. Η Παρί αντιθέτως ήταν. Κι όμως η νίκη της ισπανικής ομάδας με 3-1 είναι πολύ πιθανό να τσακίσει για ακόμα μια χρονιά τα ευρωπαϊκά όνειρα των Παριζιάνων.

Η Παρί προχώρησε το περασμένο καλοκαίρι στην απόκτηση του Νεϊμάρ, τινάζοντας την μπάνκα στον αέρα. Έκανε αίσθηση με μια κίνηση που αιφνιδίασε όλη την Ευρώπη. Παρακολουθώντας όμως κάποιος και το άλλο χθεσινό ματς, ανάμεσα σε Πόρτο και Λίβερπουλ κάνει τη σύγκριση. Οι «κόκκινοι» επικράτησαν με το θριαμβευτικό 5-0 κάνοντας επίδειξη δύναμης και φανέλας.

Πόσο θα ήθελε άραγε η Παρί να μπορούσε να εξασφαλίσει το «βάρος» αυτής της φανέλας; Μόνο που τα εκατομμύρια δεν μπορούν να αγοράσουν τα πάντα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και η Παρί πήρε ένα ακόμα μάθημα, ξανά επί ισπανικού εδάφους, καθώς είχε προηγηθεί η συντριβή από την Μπαρτσελόνα με 6-1.

Παίζει ρόλο τελικά η φανέλα; Η απάντηση είναι μια και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Παίζει και παραπαίζει. Ρωτήστε και την Παρί που είχε ιδανικές προϋποθέσεις για να πάρει μια μεγάλη νίκη και να «ψηλώσει» στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα,αλλά τελικά έχασε από τη φανέλα, το όνομα και την ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Πως το είπε ο Αντριέν Ραμπιό; «Είναι εύκολο να πετυχαίνεις οκτώ γκολ εναντίον της Ντιζόν, αλλά τα πράγματα γίνονται δύσκολα όταν παίζουμε με ομάδες που έχουν ίδιο βεληνεκές με το δικό μας». Μεγάλη αλήθεια από τον νεαρό Γάλλο και μεγάλη πικρία για τους φίλους της Παρί.

Χρ. Ευαγγελάτος

in.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024