Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Όλα πήγαν στραβά» σύμφωνα με τον Νιόπλια και αυτοκριτική από τον Ζιλμπέρτο

«Όλα πήγαν στραβά» σύμφωνα με τον Νιόπλια και αυτοκριτική από τον Ζιλμπέρτο

Μετά τη λήξη του αγώνα και την ήττα από τη Σταντάρ Λιέγης, ο Νίκος Νιόπλιας είπε δυο λόγια και δεν δέχθηκε ερωτήσεις εξαιτίας της απεργίας των δημοσιογράφων. «Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε στραβά και τέλειωσε με το χειρότερο τρόπο για μας. Δεχθήκαμε δυο γκολ, που δεν επιτρέπεται με τόση ευκολία να δεχθούμε. Και τελείωσε στραβά, με έναν τραυματισμό, μια κόκκινη κάρτα, παίξαμε με δέκα παίκτες στο τέλος». Ντ Ονόφριο: «Όλοι κάναμε σωστά τη δουλειά μας».

2

Ο Νίκος Νιόπλιας είπε δυο λόγια και δεν δέχθηκε ερωτήσεις εξαιτίας της απεργίας των δημοσιογράφων: «Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε στραβά και τέλειωσε με το χειρότερο τρόπο για μας. Δεχθήκαμε δυο γκολ, που δεν επιτρέπεται με τόση ευκολία να δεχθούμε. Και τελείωσε στραβά, με έναν τραυματισμό, μια κόκκινη κάρτα, παίξαμε με δέκα παίκτες στο τέλος».

»Στο δεύτερο μέρος, από το 45 μέχρι το 65 προσπαθήσαμε είχαμε τον έλεγχο, μειώσαμε στο σκορ μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, ώσπου ήρθε το πεντάλεπτο με της έντασης με τις κάρτες και οι βέλγοι πήραν ξανά το πάνω χέρι στο παιχνίδι. Μετά ήρθε και ο τραυματισμός του Δάρλα και τελείωσαν όλα.

»Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο και συμβαίνουν όταν έχεις να κάνεις με πολλά πράγματα. Πρέπει να διαχειρίζεσαι τα ματς που απομένουν και αναγκαστικά θα πρέπει να κάνεις αλλαγές και αυτό στοιχίζει ορισμένες φορές, όπως σήμερα», τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και αποχώρησε…

Ντ Ονόφριο: «Όλοι κάναμε σωστά τη δουλειά μας»

Περιχαρής ο τεχνικός της Σταντάρ Λιέγης Ντομινίκ Ντ Ονόφριο, δήλωσε: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν μια συνέχεια από αυτό με τη Σάλτσμπουργκ. Είχαμε θέληση, αλληλεγγύη, καλή οργάνωση και όλοι έκαναν σωστά τη δουλειά τους στον αγωνιστικό χώρο με συνέπεια να έρθει αυτό το αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς για τον Γιοβάνοβιτς, που παραμονή του αγώνα είχε τονίσει ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ο Ντ Ονόφριο τόνισε: «Όντως ο Γιοβάνοβιτς δεν ήταν 100% έτοιμος αλλά έπαιξε καλά και μας βοήθησε αρκετά. Βέβαια προτίμησα μετά από ένα σημείο να τον κάνω αλλαγή για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του».

Για την καλή εικόνα της άμυνας των Βέλγων, ο Ντ Ονόφριο είπε: «Είχαμε σταθερότητα απόψε. Ο Σαρ τα πήγε πολύ καλά μαζί με τον Ράμος. Οχι μόνο σήμερα, αλλά όσες φορές έπαιξε ήταν πολύ καλός έδωσε ώθηση και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ώστε να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τους παίκτες του Παναθηναϊκού».

Ο τεχνικός της Σταντάρ κατέληξε λέγοντας: «Ήμουν ήρεμος τις τελευταίες μέρες και σίγουρος ότι η ομάδα μου θα τα πάει καλά μετά τις τελευταίες εμφανίσεις που είχε κάνει. Πίστευα ότι θα παίρναμε ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας έδινε πολλές πιθανότητες για πρόκριση. Τα καταφέραμε και είμαι ικανοποιημένος με δεδομένο όταν κερδίσαμε με 3-1 στην έδρα μιας ομάδας που έδειξε τις αρετές της κόντρα στη Ρόμα».

Ζιλμπέρτο: «Να συνέλθουμε γρήγορα»

«Να σκεφτεί ο καθένας μας τι έκανε σήμερα στο παιχνίδι», δήλωσε με διάθεση αυτοκριτικής ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μετά την ήττα με 3-1 από την Σταντάρ Λιέγης στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού να προκριθεί στους 8 του Europa League έχουν ελαχιστοποιηθεί, αλλά ο Βραζιλιάνος πιστεύει, πως «μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση στη ρεβάνς». Έστρεψε τέλος την προσοχή στο κρίσιμο ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας πως «πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα.
Πλέον είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα, που δεν το περιμέναμε. Μπορούμε όμως εκεί να αλλάξουμε την κατάσταση. Είμαστε καλή ομάδα με καλούς παίκτες, πρέπει να στηριχθούμε στους εαυτούς μας και σε κανέναν άλλο για να προκριθούμε», είπε αρχικά ο Ζιλμπέρτο.

Ο Βραζιλιάνος θεωρεί πάντως πως ο Παναθηναϊκός δεν υποτίμησε την Σταντάρ, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολή. «Σε καμία περίπτωση δεν την υποτιμήσαμε. Οφείλουμε να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και να τους αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα. Όλοι μας πρέπει να σκεφτούμε τί κάναμε σήμερα. Η ομάδα δεν ήταν καλή και δεν παίξαμε καλά. Την Κυριακή έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Αστέρα και πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα», ήταν τα λόγια του.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος από την πλευρά του, δήλωσε: «Ήταν μία άσχημη βραδιά για τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο. Πάμε για το πρωτάθλημα τώρα».


Γιοβάνοβιτς: «Δεν έχει κριθεί η πρόκριση»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη της Σταντάρ Λιέγης επί του Παναθηναϊκού. Ο Σέρβος θεωρεί πως η υπόθεση πρόκριση είναι ακόμα ανοιχτή ενώ παράλληλα αναφέρεται στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στη ρεβάνς του Βελγίου: «Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα τέτοιο αποτέλεσμα στην Αθήνα. Κάναμε μια καταπληκτική εμφάνιση, μια εμφάνιση υψηλού επιπέδου. Βέβαια, αυτός ο αγώνας ήταν το πρώτο ημίχρονο. Δεν θεωρώ ότι έχει κριθεί η πρόκριση.

»Θα παρακαλούσα η ρεβάνς στο Βέλγιο να ήταν φιλικό, αλλά σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν ξέρω τι τον επηρέασε και δεν έπαιξε καλά, αλλά σε τέτοια παιχνίδια οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Ίσως τα δύο γκολ που πετύχαμε να δημιούργησαν επιπλέον πίεση στον αντίπαλο. Επιμένω, πάντως, πως θα είναι δύσκολη η ρεβάνς, τίποτα δεν έχει κριθεί».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024