Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παίζει ο Κουίνσι με Λάτσιο, έρχεται ο Κλόζε

Παίζει ο Κουίνσι με Λάτσιο, έρχεται ο Κλόζε

Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Κουίνσι προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στη Λάτσιο, στο πλαίσιο των ομίλων του Εuropa League. Στα εξωαγωνιστικά αξιζει να γίνει αναφορά στα νέα... πριγκιπικά σενάρια από τον Βλάσση Τσάκη.

Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Κουίνσι προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στη Λάτσιο, στο πλαίσιο των ομίλων του Εuropa League.

Ο Γκανέζος άσος αναμένεται μάλιστα να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα με τη Λάτσιο, ενώ έτοιμοι για το ματς είναι και οι Μαυρίας, Βελάσκες και Σεϊταρίδης, που ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών τους.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, που έχει υποστεί τράβηγμα στον προσαγωγό και αναμένεται να επανέλθει σε 10 ημέρες.

Και ο Κλόζε στο ΟΑΚΑ

Με τον Μίροσλαβ Κλόζε στην αποστολή, αλλά χωρίς τους Μαρκέτι, Άντερσον και Λούλιτς θα ταξιδέψει η Λάτσιο στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γερμανός επιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Μίλαν Πέτκοβιτς, σε αντίθεση με τον βασικό τερματοφύλακα Μαρκέτι, τον Βραζιλιάνο μέσο Άντερσον και τον Λούλιτς.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπιζάρι, Σκαρφάνια, Γκουερέρι, Βιάνα, Σιανί, Ντιάς Ραντού, Σκαλόνι, Καβάντα, Κόνκο, Κάνα, Λεντέσμα, Ονάζι, Ερνάντες, Γκονσάλες, Καντρέβα, Μάουρι, Κόζακ, Κλόζε, Ζάρατε, Φλοκάρι.

Αντίδραση στην επανεμφάνιση Τσάκα

Καυστική ήταν η αντίδραση των ανθρώπων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην επανεμφάνιση του Βλάσση Τσάκα και του πρίγκιπα Φαϊζάλ.

Οπως τονίζεται από κύκλους των «πρασίνων»: «Με μεγάλη χαρά περιμένουμε και εμείς τα πετροδόλαρα που εδώ και 40 χρόνια περιμένει όλη η Ελλάδα και δεν ήρθαν ποτέ. Αναμένουμε από τον κύριο Τσάκα να φέρει την περίφημη πρόταση. Αν το κάνει θα του πληρώσουμε και τα έξοδα για το ταξί, εκτός κι αν έρθει με την κλούβα της αστυνομίας με την οποία μετακινείται συχνά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024