Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Όχι κλασική ισπανική ομάδα», λέει ο Βαλβέρδε για Λεβάντε

«Όχι κλασική ισπανική ομάδα», λέει ο Βαλβέρδε για Λεβάντε

Τη δική του εκτίμηση αναφορικά με την κλήρωση του Ολυμπιακού κόντρα στη Λεβάντε για τους «32» του Europa League έκανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός της Βαλένθια που μέχρι πέρσι οδηγούσε τους Πειραιώτες σε Ελλάδα και Ευρώπη, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκλείσει την Λεβάντε, πλην όμως υπογράμμισε ότι δεν είναι μία κλασική ισπανική ομάδα...

Τη δική του εκτίμηση αναφορικά με την κλήρωση του Ολυμπιακού κόντρα στη Λεβάντε για τους «32» του Europa League έκανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός της Βαλένθια που μέχρι πέρσι οδηγούσε τους Πειραιώτες σε Ελλάδα και Ευρώπη, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκλείσει την Λεβάντε, πλην όμως υπογράμμισε ότι δεν είναι μία κλασική ισπανική ομάδα…

«Η πρόκριση είναι 50-50. Ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει, αλλά η Λεβάντε είναι δύσκολη ομάδα στο να την κερδίσεις. Δεν είναι η κλασική ομάδα του ισπανικού πρωταθλήματος. Δεν βασίζεται στην κατοχή της μπάλας και δεν κάνει πολλές επιθέσεις.

Είναι όμως πάρα πολύ καλή στην κόντρα. Κλέβει την μπάλα και φεύγει στην αντεπίθεση, έχοντας γρήγορους παίκτες μπροστά. Αυτό είναι το στιλ της. Διακρίνεται στις στημένες φάσεις, έχει αρκετούς έμπειρους παίκτες και δεν δέχεται εύκολα γκολ», είπε ο Βαλβέρδε σε επικοινωνία που είχε με φίλους του στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ρεάλ – Μπάγερν 2-1: Αδιανόητη ανατροπή και επική πρόκριση στον τελικό για τους Μαδριλένους (vids)

Με δύο γκολ του Χοσέλου στα τελευταία λεπτά (88’ – 90+1’), η Ρεάλ έκανε την ολική ανατροπή απέναντι στην Μπάγερν και προκρίθηκε στον τελικό του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024